Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе добар си со броењево, гледам си ги изброал годиневе добро, ама со памтењево малку...има апчиња едни, за памтење...билобил се викаја ли нз како :) Ти рече дека Реал нема освоено титула 9 години, па сеа збориш нешто друго. Тешко и Господ да те сфати што сакаш да кажеш :)

Извини мислев на сезони а сум пишал години а и во години не сум згрешил многу 8 и пол години биле :smir:

а кога мислев на титули мислев на ништо друго освен Ла Лига ама се поправив за суперкуповите

--- надополнето ---

Боби остави го он толку време навивал за Реал...тоа сакаше да каже. Сега навива за Барса пошто е модерно кај младата популација што прв пат стапува во контакт со фудбалот.

Ко божем на десет години си разбирал што е фудбал си се палел на играчи како Раул , Зидан , Карлос и ред други ... Сите почнуваме така да навиваме за клубовите.

Јас почнав да навивам заради Гвардиола , Ривалдо , Клајверт ...

Оф мори мајко, колкав(и) бот(ови) еј... :)

Значи освоивте лига, и сеа наместо ние да спомињаме историја и да троламе си седиме мирни, и вие заради Роналдо почнувате да пишувате ако нека земе Роналдо, Барса зема ЛаЛига. Значи ВИЕ пишувате за Роналдо а веќе имате лига освоено... и кој има сеа комплекси !? God damn', освоивте титула и ќутете...

знам дека овие што пишаа ги боли зошто Роналдо ќе биде пичичи, али аман, ептен детско понашање... :)

Не знам што се карате толку многу,КР ќе земи Пичичи а Меси Златна Топка и готово,крај на муабетотот...

Роналдо ќе биде пичичи, Меси ќе биде по трет пат Ballon d'Or....:)

како не ве прашав дали ќе ми се погоди времето за први мај :(

Меси си го заврши своето во Ла Лига му остана уште Лига на Шампионите !

Може да се каже дека 100 % ќе ја земе златната топка трет пат по ред ! Кој не се согласува со мене нека напише аргумент зошто нема да ја земе он или зошто друг треба да ја земе златната топка !

Кога лани требаше да ја земе некој друг, кој го интересира кој ќе ја земе оваа година?

ne mi e toa bitno mene
bitno mi bese real da go ispleskame i da dokazime deka i so special five ste nisto :)

епа... убаво не исплескавте у купот, затоа се славеше до сабајле на Сибелес
догодина така да не исплескате и у ла лига и ЛШ не ќе е лошо

Тема.. Кој ке ја освои наредната година пичичи и во која фаза ке испадне Реал од купот. Ајде каталонци, да ве видам на посложени прашања.

Боже мили. Привршува сезоната, нема што да се расправа, па ајде си најдоа рачка. Роналдо бил најдобар стрелец, Барселона била прво место.... Јас со ова сум задоволен. Мадридисти, вие? Ако не, ај ќе се мениме наредната сезона? :) Меси најдобар стрелец, а вие освојувате Ла Лига.

За кај сте вие сите по ред бе :)

Боже мили. Привршува сезоната, нема што да се расправа, па ајде си најдоа рачка. Роналдо бил најдобар стрелец, Барселона била прво место.... Јас со ова сум задоволен. Мадридисти, вие? Ако не, ај ќе се мениме наредната сезона? :) Меси најдобар стрелец, а вие освојувате Ла Лига.

Kaко можиме да бидиме задоволни,кога вие освојувате Ла Лига? Кога губевме бодови кај алмерија,депортиво,осасуна ?
Што се однесува до мене јас не сум задоволен.

Kaко можиме да бидиме задоволни,кога вие освојувате Ла Лига? Кога губевме бодови кај алмерија,депортиво,осасуна ?
Што се однесува до мене јас не сум задоволен.

Постов го пишав баш за да го слушнам ова. Затоа што некој како да сака да ја одземе важноста на Ла Лига или како да сака да каже дека Барселона не постигнала повеќе во Ла Лига, иако ја освоила, затоа што Меси не е најдобар стрелец(во Ла Лига), туку Роналдо. :helou:

Да да,баш тоа сака некој да постигне овде,КР бил Пичичи и цел свет да зборува за него,не гледајќи дега уште една година помина безуспешна,упс извинејте,КРАЛСКИОТ КУП го зедовте...Ние ќе уживаме,ќе ја славиме титулата во Ла Лига и финалето на ЛШ(и евентуално победа),а вие славејте го Пичичето на КР...ајт поздрав....тешејте се со тоа....МОЦ МОЦ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom