Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Малага лани се спаси, ама годинава не Пелегрини, не Баптиста, не Демикелис, никој нема да ги спаси.

Исто како и ти сеа де, и како ја, еден пост плус.
Нека има љубов бе :)

Малага лани се спаси, ама годинава не Пелегрини, не Баптиста, не Демикелис, никој нема да ги спаси.

Ќе се извадат Малага сигурен сум во тоа......Арапиве нема да си дозволат да играт во Сегунда.

Ќе се извадат Малага сигурен сум во тоа......Арапиве нема да си дозволат да играт во Сегунда.

Зошто спомна, жити се?? :):) Арапите најголеми местачи. Сега 2 у 1, со Реал ќе наместат во четврток 2 у 1, после уште 2-3 пати и ај на лето си купуваат еден Адебајор на пример.

У Четврток со Реал може да се проба 2 во 1 за овие. На едниве bwin им се спонозри, другиве Арапи ги држат.....лежи за кладилници утакмицава :)

У Четврток со Реал може да се проба 2 во 1 за овие. На едниве bwin им се спонозри, другиве Арапи ги држат.....лежи за кладилници утакмицава :)

Ќе видам до четврток што ќе ми кажат моите кладилничарско-предвидувачки способности. :):):)

Ете што вели Кројф за Реал:

Johan Cruyff’s key points.
Madrid’s problem is neither the calendar nor that they are playing earlier or later than Barca. Their problem is that they are running more than necessary, and the players end up exhausted.

Недела 21:00 Атлетик - Валенсија 1 во 2
Понеделник 21:00 Малага - Алмериа 2 во 1
Вторник 20:30 Еспањол - Мајорка 1 во 2

За утре нешто ?

Интересни податоци. Може да се проба за 100 денари Реал - Малага 2 у 1.

Недела 21:00 Атлетик - Валенсија 1 во 2
Понеделник 21:00 Малага - Алмериа 2 во 1
Вторник 20:30 Еспањол - Мајорка 1 во 2

За утре нешто ?
Пробај ја Барса 1 во 2.....и онака и првата така испадна зошто да не и втората:)

Првиот кинез во редовите на Реал Мадрид.

Chao Li Ga, се зборува дека е голем талент.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom