Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.

Valdes: ‘When you are close to me, you you, you pass the ball to me.’

Valdes to Mascherano: ‘Tell him to pass me the ball when hes close to me and not to mess up…you know where I am.’

Mascherano: ‘When you get the ball from them and get close to the area you pass the ball to him.’

Valdes to Iniesta: ‘Man, my English really scares me. Since I’ve been eating in McDonald’s, I’m learning to speak English very well!’

Pique: ‘Valdes, Valdes, Shakira has a sister that wants to meet you.’

:pos:

^ Лудницааа и после зошто играа 1:1 со Спортинг !!! Ц Ц Ц Пике не мислел на утакмицата мислел на Шакира да го ебам !!!

Видеово 10 пати го имам гледано и уште 10 да го гледам пак ќе ми биде смешно.
Овие тројцава ако се нормални јас сум Јуриј Гагарин :)
П.С. Дајте бе хајлајтси од Депортиво - Реал Мадрид, да видам шо се се случувало таму.

Видеово 10 пати го имам гледано и уште 10 да го гледам пак ќе ми биде смешно.
Овие тројцава ако се нормални јас сум Јуриј Гагарин :)
П.С. Дајте бе хајлајтси од Депортиво - Реал Мадрид, да видам шо се се случувало таму.
Што ќе гледаш хајлајтс...
До 75-та минута 0 шутеви кон гол :pos:
Депортиво немаше шут цел меч, Реал не фатија на кондиција во последни минути. Направи две соло акции Роналдо, еднаш здена статива, еднаш му ја додаде на Телињо ама овој се заплетка со ноџињата и не погоди од два метра :pos:
Адебајор сакаше еднаш да додаде ама погоди статива, а убава шанса имаше и Ди мариа. Се тоа во последните 15 минути.
Пепе требаше да добие чист црвен претходно, а овој горе уште ми бара некакви си пенали. Тоа се утепаа од глумење цела утакмица не станаа од земја, тој уште два пенала барал :kez:

Депортиво немаше шут цел меч, Реал не фатија на кондиција во последни минути. Направи две соло акции Роналдо, еднаш здена статива, еднаш му ја додаде на Телињо ама овој се заплетка со ноџињата и не погоди од два метра :pos:
Адебајор сакаше еднаш да додаде ама погоди статива, а убава шанса имаше и Ди мариа. Се тоа во последните 15 минути.
Пепе требаше да добие чист црвен претходно, а овој горе уште ми бара некакви си пенали. Тоа се утепаа од глумење цела утакмица не станаа од земја, тој уште два пенала барал :kez:

aaaaaaaaaahhhhhhhhhahahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa:)
mu pukna vo 4 sabajle :vozbud:

Дај бе пишувај статии за после утакмици на некоја спортска страна ме дотепа од смеење после клипот горе.

Би сакал да читам вакво нешто на некоја спортска страна како спортденес и сл.

Valdes: ‘When you are close to me, you you, you pass the ball to me.’

Valdes to Mascherano: ‘Tell him to pass me the ball when hes close to me and not to mess up…you know where I am.’

Mascherano: ‘When you get the ball from them and get close to the area you pass the ball to him.’

Valdes to Iniesta: ‘Man, my English really scares me. Since I’ve been eating in McDonald’s, I’m learning to speak English very well!’

Pique: ‘Valdes, Valdes, Shakira has a sister that wants to meet you.’

:pos:

Хахаха комедии :pos:

Не се разбирам многу во оптика, не знам какви цвикери да му препорачам на дотичниот поназад...
Иначе моментот е на 4:54

Не се разбирам многу во оптика, не знам какви цвикери да му препорачам на дотичниот поназад...
Иначе моментот е на 4:54

dosta placite be ako bese taka trebase i crven pepe da lapne pa ne lapna se fakate kako pijan za stap vie ne napravivte nisto cela utakmica 5 suta i odma placite sekogas samo sudiite vi se krivi cccc

^^ Знаев дека мислиш за таа ситуација. И тогаш кога гледавме заедно неколку души, сите се уверија дека раката на Лопо беше залепена за неговото тело. И пак го гледам клипот, и пак ја гледам истата сиитуација. Незнам што се буниш...
Кај е фаулот на Пепе на клипов :raz:
П.с. кај е вториот пенал??? :icon_mrgr

Жално е за тим како Реал Мадрид што против најслабиот тим на Депортиво во последните 5-6 и кусур години бараат да дадат гол од пенал. :kesa:
Истиот тој Депортиво на истиот Риазор играше со уште позатворена формација против Барселона, ама резултатот беше 0-4. И ние не баравме пенал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom