Primera División 2009/2010

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Полека,но сигурно ги стизаме во титули!Leo
Знам,ќе се смејат,ама сигурен сум дека еден ден ќе ја видам Барса,да има повеќе титули од Реал.BARÇA

Упс,еден мал едит.Летово уште 250М€,за да можете бар да постигнете гол во Ел Класико.

Ах,па барселона е шампион,нема што да се дискутира тука веќе...

Слика која целосно ги опишува изминативе две сезони во Ла лига :)

2370838314.jpg

Навивачите на Реал ќе ги молам да не се правдаат со титулите и да не викаат има уште кола кога веќе се е решено.А вие од Барса за Роналдо може да зборувате само од инает,правиот познавач на фудбалот ја познава и величината на Роналдо.

Навивачите на Реал ќе ги молам да не се правдаат со титулите и да не викаат има уште кола кога веќе се е решено.А вие од Барса за Роналдо може да зборувате само од инает,правиот познавач на фудбалот ја познава и величината на Роналдо.

Кој зборел за Роналдо ???
Ако мислиш на сликата, тоа е само персонификација на битката Барса - Реал која последиве две години ја доби Барса. И заслужено докажа дека е подобар тим од Реал. Тоа е тоа.

1. tuka postuvam

2.tuka ne postuvam,zs meesi e mnogu mnogu pogolem fudbaler od ronaldo,ete mu go nadmina i negoviot rekord od 42 postignati gola vo dresot na man

[/size]

1. tuka postuvam

2.tuka ne postuvam,zs meesi e mnogu mnogu pogolem fudbaler od ronaldo,ete mu go nadmina i negoviot rekord od 42 postignati gola vo dresot na man

Кај го спомна он Меси???
Зборот на него му е дека Роналдо не е доволно почитуван според неговата величина.Вие одма Меси го мешате..

И за двете страни, доста со провокациите.

За фановите на Реал, убаво е тоа што имате одлична историја, ама преќинете веќе да се вадите со глупи стереотипни изјави од типот: ама ние имаме 31 титула, станувате смешни и само ја покажувате вашата немоќ во вакви слични ситуации. Гледајте напред....

И за двете страни, доста со провокациите.

За фановите на Реал, убаво е тоа што имате одлична историја, ама преќинете веќе да се вадите со глупи стереотипни изјави од типот: ама ние имаме 31 титула, станувате смешни и само ја покажувате вашата немоќ во вакви слични ситуации. Гледајте напред....

Стварно нема потреба од такви коментари со фалење на кого му е поголем едноставно и двата тима имаа одлична сезона во Ла Лига но Барса беше подобра во меѓусебните дуели и реално гледано заслужено ја завери титулата против Севиља.Како фан на Реал мое е да верувам дека Барса ќе киксне против Ваљадолид што ми излега мишн импасибл али не се откажувам од тоа.Поздрав дечки и спортски честитки:wink:

Стварно нема потреба од такви коментари со фалење на кого му е поголем едноставно и двата тима имаа одлична сезона во Ла Лига но Барса беше подобра во меѓусебните дуели и реално гледано заслужено ја завери титулата против Севиља.Како фан на Реал мое е да верувам дека Барса ќе киксне против Ваљадолид што ми излега мишн импасибл али не се откажувам од тоа.Поздрав дечки и спортски честитки:wink:

Да IN VALLADOLID WE BELIEVE! :)

Ама досега верувавте во Виљареал и Севиља! Нели?

2006/2007 верувавте во Мајорка а Мајорка во вашите милиони што и ги понудивте!Така?

2006/2007 верувавте во Мајорка а Мајорка во вашите милиони што и ги понудивте!Така?

Ама барем ние во само еден натпревар!

А вие..:kesa:

Пс: Верувањето продолжува!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom