Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
И ти ќе да си некое старо магаре. Наместо да одиш да печалиш ти си седнал на Кајгана ги лажиш маливе.
Не сум старо магаре море :D А и како ме процени дали печалим, тоа што навечер си тепам време на форумов? Ооооој нооон.

Иначе ова Мреал ми е ко да го измислил Кале Господар Времена. Мраааалееее!

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.519
Поени од реакции
10.280
Убо си кажа чоеко, џабе му ги вртите муабетите.
Роналдо е тапа од пред светското екипно наваму.
И да, инает е да не признаеш дека Роналдо има помала заслуга во успесите на Реал од онаа на Меси за Барса.
А ги забораваш Чави и Иниеста? Во Реал нема ниеден сличен како нив кој има заслуга во успесите.А како Меси има,Роналдо е тоа. Така да преиспитај се што збориш.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Машини се двата џабе се расправате,за мене реално Меси е подобар бидејќи го има повеќе онај фудбалскиот ''филинг" но и Роналдо е физички ѕвер нека си еби веко,вакви играчи којзнае кога друг пат ќе се појават ..штета што онаа ороспијата Милкшејкот му се скара на Роналдо ама верувам дека повторно ќе почни да покажува батаци и ќе дупи мрежи :D

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.686
Поени од реакции
59.664
Ќе видиме дaли ќе гo величите тoлку Меси кoгa ќе ви oтиде вo ПСЖ :sramezliv:

P

pepito*

Гостин
Стварно бе, стајте нова анкета. Еве на пример нека биде:

Според муабетот на Пепито за Роналдо, колку години мислите дека има:
- 11
- 12
- 13
- 13ипол
30 имам, стар ерген, невработен и со тутунско средно. Се шалам 10 ќе правам во мај, на 4 го направив профилот овде и си растам од градинка тука. Нека ги има и овие две опции, па нека се одлучи.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Како беше она Боркица дај му,ни ја еба државата,сега ќе е Ирина дај му,си ја еба кариерата :D
Снежо, дај му на Љубчо, ни ја еба цела држава. Има и графит кај мене во маалото.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
30 имам, стар ерген, невработен и со тутунско средно. Се шалам 10 ќе правам во мај, на 4 го направив профилот овде и си растам од градинка тука. Нека ги има и овие две опции, па нека се одлучи.
Абе а како е правилно, Пепито со акцент на И, или акцентот е на Е?

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
Циркузи,треба почесто да свратувам у темава :D

Од тапинс па се до асистенција на асистенцијата:ROFLMAO:

@Atso Страшен играч имате во Енцо.Ме интересира само 30 + мил го плативте или ќе завршат тиа пари у џебот на некој од агентите.Да не имаше тој газдата ваш и кај него дел од договорот ко кај Родриго и Гомеш ?
25М + некакви бонуси (незнам од што зависат), повеќето од парите идат кај Бенфика и секако како секој играч од Португалија некаков процент иде по агентите и компании што купуваат права на играчи (ама мислам дека над Енцо немаше никој).
Лим го имаше договорено Енцо уште од јануари претходната година, колку ќе заработува итн. исто имаше и усмен договор со претседателот на Бенфика да го пушти уште летово за 25М(ама тој лудакот не го испоштува тоа), можеби и дека навивачите ќе го обесеа зошто веќе цел тим им отиде... Овој договор беше постигнат кога Лим плати 45М за Родриго и Андре 45М “со помош“ од Мендес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom