Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Надал никого не навредува со тоа, едноставно негови принципи се тоа. А Роналдо со овој потег ги навреди играчите на Кордоба, што демек он фацата па го прљаат неговиот дрес некои сељаци од Кордоба. Не бе брат, он испадна сељак, шо да ти кажам повеќе.
Што принципи се тоа да си брцаш у шупак и да се драпаш за кур :D

Сељак не сељак доживљај на играчи што играат во екипи како Кордоба им е да се поздрават, па да го испровоцираат.

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Што принципи се тоа да си брцаш у шупак и да се драпаш за кур :D

Сељак не сељак доживљај на играчи што играат во екипи како Кордоба им е да се поздрават, па да го испровоцираат.
Тоа што Роналдо е најдобар играч во светот не му дава за право да ги навредува останатите играчи во Примера, затоа што сите како и тој се фудбалери и се едно исто. Ти кажав, омилен фудбалер ми е, многу го почитувам ама тешко сељачење беше ова денес, буквално дно дна. А сељачењето почна со дерењето на доделувањето на Златната топка, па еве продолжува и сега. Шо ти праи жена еј. :D

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864

Да се знае кој е најдобар клуб во светот!
Фалеше уште златната топка да му беше при рака и неа да ја загланцаше малце, да се знае кој е најдобар играч во светот. ;)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Вака и против Блекбурн кога даде гол додека славеше на фановите им ги покажуваше шампионските ознаки, не му е прв пат. Свирежите и провокациите само мотив му даваат. Ни се свиѓало тоа или не, донегде не оправдувам ни јас, но такви "фрустрации" го направија Роналдо легенда на два клуба.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Тоа што Роналдо е најдобар играч во светот не му дава за право да ги навредува останатите играчи во Примера, затоа што сите како и тој се фудбалери и се едно исто. Ти кажав, омилен фудбалер ми е, многу го почитувам ама тешко сељачење беше ова денес, буквално дно дна. А сељачењето почна со дерењето на доделувањето на Златната топка, па еве продолжува и сега. Шо ти праи жена еј. :D
Жешка глава тоа е, се занимаваш со спорт претпоставувам знаш како е :)
Еве @RMCF_Vide нека каже како си караме мајки кога играме фудбал па после се љубиме :D

Член од
23 август 2010
Мислења
40.004
Поени од реакции
116.775
Жешка глава тоа е, се занимаваш со спорт претпоставувам знаш како е :)
Еве @RMCF_Vide нека каже како си караме мајки кога играме фудбал па после се љубиме :D
Знам бе, ја сум исто така нервозна особа коа се работи за спорт, ама ме изнервира потегот со амблемот. Ај за удирањето океј, се дешава скоро на секој, не се роботи па да не можат да изреагираат, ама требаше да смири доживљај откако доби црвен. :D

O

ob1

Гостин
Знам бе, ја сум исто така нервозна особа коа се работи за спорт, ама ме изнервира потегот со амблемот. Ај за удирањето океј, се дешава скоро на секој, не се роботи па да не можат да изреагираат, ама требаше да смири доживљај откако доби црвен. :D
Стварно бе чуден ти е потегов? Не му е прв пат бе брат. :)

7:40 до 8:10 припази. ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom