Primera División 2014/15

Млад играч со најголем напредок во досегашниот тек од сезоната:

• Кастиљехо

Гласови: 8 21,1%
  • Вието

Гласови: 26 68,4%
  • Криховјак

Гласови: 9 23,7%
  • Гаја

Гласови: 10 26,3%

• Вкупно гласачи
    38
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Самир колку е неподвижен на моменти страшно нешто...3-4 акции/контри им заеба на Гетафе во првово полувреме.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Зошто Бејл е предмет на толку критики а Џејм не, може ли некој да ми каже што толку добро игра колумбиецот ?

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Реалци, да не знаете случајно како се викаше коментаторот шо коментираше Валенсија-Реал пред 2 викенда?

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.606
Поени од реакции
13.304
Ќе се турка рекордот од Меси изгледа... (50 гола во лигата)

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Овој стварно машина бил бе, мме.
Јас да раскинам со Ирина, 4 ипол месеца и 17 саата ќе сум во депресија, ќе станам хроничен алкохоличар и ќе преминам на потешки дроги. А, овој 2 гола даде, ццц.

R

red.devil

Гостин
И во асистенции бил прв. :eek: Тоа е нешто ново од Роналдо.

Има време сепак до 50 гола, долга е сезоната, свашта може да се деси.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Овој стварно машина бил бе, мме.
Јас да раскинам со Ирина, 4 ипол месеца и 17 саата ќе сум во депресија, ќе станам хроничен алкохоличар и ќе преминам на потешки дроги. А, овој 2 гола даде, ццц.

Груевски треба да ја искористи сликава за кампањине за здрава исхрана и физичка активност.
Од лево што се постигнува и како изгледа негувано тело со режим на исхрана и физичка активност, а од десно како се станува кит на нозе со стрии и целулит конзумирајќи нездрава исхрана и физичка активност на офф.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Груевски треба да ја искористи сликава за кампањине за здрава исхрана и физичка активност.
Од лево што се постигнува и како изгледа негувано тело со режим на исхрана и физичка активност, а од десно како се станува кит на нозе со стрии и целулит конзумирајќи нездрава исхрана и физичка активност на офф.
Може да ја искористи за повеќе цели сликава лидерот наш еден и единствен од Бога даден.

Пример:
Наставници и наставнички, ако сакате да изгледате како Ирина Шајк, немојте да излегнувате на Штрајк.
-Проект на Владата на РМ
Почитувани граѓани, ако сакате да бидете како Шајк Ирина, редовно плаќајте патарина.
-Проект на Владата на РМ и Општина Охрид(плаќање сваштарина)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom