Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На Роналдо зглобот не му беше у стање да вади максимум брзина :) И кога беше на операција додека играше во Манчестер па се врати, првите 4-5 меча воопшто не правеше спринтови.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.996
Поени од реакции
16.457

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Ekskluzivno: španska Primera i Segunda od sledeće sezone na Sport Klubu!!!

Дали тоа значи крај за Алфа и Алсат со преноси од Примера, знам дека до оваа година им беа откупени тв правата.
Ќе испадни како за Премиер лигата. :D
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Најубавата вест што сум ја прочитал.:vozbud: Ќе ги истрпиме Алфа и Алсат некако и оваа сезона. Од наредната сезона ќе биде рај. Знаејќи ги СпортКлуб и СпортКлуб+, ќе има преноси од сите натпревари каде што е можно, плус и снимки од оние кои нема да се пренесуваат. Прегледите и најавите сигурно ќе бидат нешто посебно. :pipi:
Еве им сега на Алфа и Алсат, кои пренесуваат по 2 утакмици во едно коло. :tapp:

Член од
14 март 2010
Мислења
16.996
Поени од реакции
16.457
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
Најубавата вест што сум ја прочитал.:vozbud: Ќе ги истрпиме Алфа и Алсат некако и оваа сезона. Од наредната сезона ќе биде рај. Знаејќи ги СпортКлуб и СпортКлуб+, ќе има преноси од сите натпревари каде што е можно, плус и снимки од оние кои нема да се пренесуваат. Прегледите и најавите сигурно ќе бидат нешто посебно. :pipi:
Еве им сега на Алфа и Алсат, кои пренесуваат по 2 утакмици во едно коло. :tapp:
Плати, па клати. Колку е позитивна оваа вест, толку е и негативна за некого.
Од наредната сезона така ќе биди, ќе се активираат стримовите, бидејќи ќе опнат претплата на Спорт клуб што нема да одговара на нашиот стандард..

Kompanija Telemach, vodeći slovenački operator televizije, interneta i telefonije, potpisao je sa španskom Primerom višegodišnji ugovor i preneo ekskluzivno pravo prenosa Sport Klub kanalu. Ugovor podrazumeva prava na sve tipove televizijskih i internet prenosa, uključujući satelitske TV prenose, kablovsku televiziju, IPTV, kao i prava na prenos sadržaja putem mobilne telefonije i interneta na području Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.
Иначе над 700 мечеви само од Примера ќе пренесуваат. Заедно со Секунда дивизион.
Може да се отвори тема за оваа телевизија, па таму да дискутираме, тука да не трупаме офф топик :)

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Плати, па клати. Колку е позитивна оваа вест, толку е и негативна за некого.
Од наредната сезона така ќе биди, ќе се активираат стримовите, бидејќи ќе опнат претплата на Спорт клуб што нема да одговара на нашиот стандард..
Тоа сакав и јас да прашам. Дали се знае, има ли некаде информации, колкава ќе биде таа претплата, доколку ја има?

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
a tie so nema sport klub ke gleda na live score :)
za mene ova e glupost
MaxTV и BoomTV.

--- надополнето: Sep 20, 2011 5:34 PM ---

П.С.
Прашање за поупатените. Дали е казниво доколку на стадион се скандираат расистички пароли за одреден играч, спомнувајќи мајмуни?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
MaxTV и BoomTV.

--- надополнето: Sep 20, 2011 5:34 PM ---

П.С.
Прашање за поупатените. Дали е казниво доколку на стадион се скандираат расистички пароли за одреден играч, спомнувајќи мајмуни?
Работнички лани го казнија заради тоа, против Ливерпул. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom