Иначе 36 години има човекот.
Ekskluzivno: španska Primera i Segunda od sledeće sezone na Sport Klubu!!!
Дали тоа значи крај за Алфа и Алсат со преноси од Примера, знам дека до оваа година им беа откупени тв правата.
Ќе испадни како за Премиер лигата.![]()
Плати, па клати. Колку е позитивна оваа вест, толку е и негативна за некого.
Најубавата вест што сум ја прочитал.Ќе ги истрпиме Алфа и Алсат некако и оваа сезона. Од наредната сезона ќе биде рај. Знаејќи ги СпортКлуб и СпортКлуб+, ќе има преноси од сите натпревари каде што е можно, плус и снимки од оние кои нема да се пренесуваат. Прегледите и најавите сигурно ќе бидат нешто посебно.
Еве им сега на Алфа и Алсат, кои пренесуваат по 2 утакмици во едно коло.![]()
Иначе над 700 мечеви само од Примера ќе пренесуваат. Заедно со Секунда дивизион.Kompanija Telemach, vodeći slovenački operator televizije, interneta i telefonije, potpisao je sa španskom Primerom višegodišnji ugovor i preneo ekskluzivno pravo prenosa Sport Klub kanalu. Ugovor podrazumeva prava na sve tipove televizijskih i internet prenosa, uključujući satelitske TV prenose, kablovsku televiziju, IPTV, kao i prava na prenos sadržaja putem mobilne telefonije i interneta na području Srbije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije.
Тоа сакав и јас да прашам. Дали се знае, има ли некаде информации, колкава ќе биде таа претплата, доколку ја има?Плати, па клати. Колку е позитивна оваа вест, толку е и негативна за некого.
Од наредната сезона така ќе биди, ќе се активираат стримовите, бидејќи ќе опнат претплата на Спорт клуб што нема да одговара на нашиот стандард..
MaxTV и BoomTV.a tie so nema sport klub ke gleda na live score
za mene ova e glupost
Работнички лани го казнија заради тоа, против Ливерпул.MaxTV и BoomTV.
--- надополнето: Sep 20, 2011 5:34 PM ---
П.С.
Прашање за поупатените. Дали е казниво доколку на стадион се скандираат расистички пароли за одреден играч, спомнувајќи мајмуни?
А, комшиите ваши ќе ги казни ли некој?Работнички лани го казнија заради тоа, против Ливерпул.![]()
штом од март до сега не ги казниле...А, комшиите ваши ќе ги казни ли некој?
FIFA 12 Realism