Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Коа ќе изиграат 1-1 со Реал немој да се жалиш дека малите тимови против Барса не играат мотивирано а против Реал како за титула :)
Што има мојот пост врска, со ова ти што го кажа? Или колку да кажеш нешто е финтава? Ај прошетај малку, не напињај со глупости.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890

Што има мојот пост врска, со ова ти што го кажа? Или колку да кажеш нешто е финтава? Ај прошетај малку, не напињај со глупости.
Има врска бидејќи секоја ваква победа на Барселона ја оспорувате со зборовите ЛЕЛЕЕ ШО ИМ БИДНА НА ОНИЕ СНОШТИ МНОГУ СЛАБИ бла бла.. еве сега не е до тоа што Барселона се многу јаки туку Осасуна слаби биле.
А кога истата таа осасуна не можете да ја тепате 2 години по ред,или ја тепате со пенал во 80та минута,е тогаш тие екипи играат помотивирано со реал отколку со Барселона.

И не знам кој курац ви е,секогаш нешто наелектризирани сте,одма нешто не напињај и слични фазони,као вие сте фаци.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Има врска бидејќи секоја ваква победа на Барселона ја оспорувате со зборовите ЛЕЛЕЕ ШО ИМ БИДНА НА ОНИЕ СНОШТИ МНОГУ СЛАБИ бла бла.. еве сега не е до тоа што Барселона се многу јаки туку Осасуна слаби биле.
А кога истата таа осасуна не можете да ја тепате 2 години по ред,или ја тепате со пенал во 80та минута,е тогаш тие екипи играат помотивирано со реал отколку со Барселона.

И не знам кој курац ви е,секогаш нешто наелектризирани сте,одма нешто не напињај и слични фазони,као вие сте фаци.
Очигледно не ми ја сфати поентата на постот, а и не си прател на претходните стране што муабет се праeше. Ама океј, немам намера да ти објаснуем или да ти цртам.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.471
Бар кога кажуваш нешто не туку треси без врска, кажи го како што треба, бар сега е лесно можеш да си провериш, Реал лани ја победи Осасуна, 1 - 0, важно победи, од кај тоа дека 2 години по ред не сме ја тепале, и кога тоа сме ја тепале со пенал во 80та а јас не знам ? :confused:

А за другиот дел од постот, препрочитај го едно 5-6 пати постот на ТетексФан па може и ќе сватиш што сака да ти каже.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Ваљда дечкото мислеше на гостински терен, каде немате победено 3 години(последниве 2, гол немате дадено).

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Очигледно не ми ја сфати поентата на постот, а и не си прател на претходните стране што муабет се праeше. Ама океј, немам намера да ти објаснуем или да ти цртам.
Еве и да речеме дека е така,сепак нема потреба од арогантно однесување.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.689
Поени од реакции
22.808
Барселона го запали возот, тргна со полна пареа и ќе треба сила за да се сопре тој воз.
Малага полека се воигруваат и треба да влезат во некоја добра серија.
Севиља и Валенсија како-така, заслужено си дојдоа до трите бода.
А Виљареал, се повеќе ме убедуваат што правилно постапив што не ни помислив на нив кога ја составував анкетата на оваа тема. Иако во овој натпревар, Гранада имаше многу среќа, а Виљареал беше подобар противник, сепак ваквите изгубени бодови можат многу да значат во битката за излез во Европа.
Кога ќе се додаде дека оваа сезона Виљареал се наоѓа и во најтешката група во ЛШ(Баерн, Сити и Наполи), може за догодина да не ни изборат пласман за во Европа. Иако е сеуште рано, мислам дека Роси згреши што не си замина.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Еве и да речеме дека е така,сепак нема потреба од арогантно однесување.
Само возвратив на ист начин.
Ако те навредив, се извинуем. Не сум овде за да провоцирам или незнам што, а ги има многу такви на форумов. Уште еднаш ќе ти кажем, не ми го разбра постот и поентата на истиот.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
Бар кога кажуваш нешто не туку треси без врска, кажи го како што треба, бар сега е лесно можеш да си провериш, Реал лани ја победи Осасуна, 1 - 0, важно победи, од кај тоа дека 2 години по ред не сме ја тепале, и кога тоа сме ја тепале со пенал во 80та а јас не знам ? :confused:

А за другиот дел од постот, препрочитај го едно 5-6 пати постот на ТетексФан па може и ќе сватиш што сака да ти каже.
Sun 30/01/11 Osasuna 1 - 0 Real Madrid

Sat 11/09/10 Real Madrid 1 - 0 Osasuna

Sun 02/05/10 Real Madrid 3 - 2 Osasuna

Sun 03/01/10 Osasuna 0 - 0 Real Madrid

Sun 31/05/09 Osasuna 2 - 1 Real Madrid

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.471
Sun 30/01/11 Osasuna 1 - 0 Real Madrid

Sat 11/09/10 Real Madrid 1 - 0 Osasuna

Sun 02/05/10 Real Madrid 3 - 2 Osasuna

Sun 03/01/10 Osasuna 0 - 0 Real Madrid

Sun 31/05/09 Osasuna 2 - 1 Real Madrid
И што сеа, кај има тука две години, кај има тука победа со гол од пенал во 80та минута ? Ако е така и вие не ги тепавте пред 2 сезони мислам во гости. Бај д веј и не знам зошто воопшто ти е некој репер и го спомнуваш ова, ако е за така има многу тимови против кои Реал победувал, а Барса се мачеле и обратно.

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
И што сеа, кај има тука две години, кај има тука победа со гол од пенал во 80та минута ? Ако е така и вие не ги тепавте пред 2 сезони мислам во гости. Бај д веј и не знам зошто воопшто ти е некој репер и го спомнуваш ова, ако е за така има многу тимови против кои Реал победувал, а Барса се мачеле и обратно.
Па и нема две години,3 има :)
а за пеналот,буквално го свати.
Не ми е ова репер,ама ете го спомнав бидејќи муабетот беше за Осасуна.
Ај нема врска,не се разбравме најдобро,да не ја полниме темава со постови безвезе.
Поздрав

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.689
Поени од реакции
22.808
Повторно ја напињате за безвезе муабети.

Солдадо и Меси засега топ-стрелци со по 5 гола. Роналдо за утре ќе може да ви игра или ќе остане листата без поголеми промени?

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.471
Па и нема две години,3 има :)
А извини, не сум знаел дека ги сметаш само победите на гостински терен. А и не знам зошто само тие, кога, како прво Барса играше дома, како второ во последно време и вие не поминувате баш лесно, освен лани кога тепавте 0 - 3. Нема логика да ги гледаш само гостинските натпревари.
--- надополнето: Sep 18, 2011 1:07 AM ---
Солдадо и Меси засега топ-стрелци со по 5 гола. Роналдо за утре ќе може да ви игра или ќе остане листата без поголеми промени?
Ма ако треба и со една нога ќе игра ама нема да дозволи Меси да биде пред него. :icon_lol: :icon_lol:

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
А извини, не сум знаел дека ги сметаш само победите на гостински терен. А и не знам зошто само тие, кога, како прво Барса играше дома, како второ во последно време и вие не поминувате баш лесно, освен лани кога тепавте 0 - 3. Нема логика да ги гледаш само гостинските натпревари.
--- надополнето: Sep 18, 2011 1:07 AM ---

Ма ако треба и со една нога ќе игра ама нема да дозволи Меси да биде пред него. :icon_lol: :icon_lol:
Ај кога веќе бараш влакно во јајце.
Лани ги тепавте едвај 1:0
пред 2 години 3:2
два пати бевте во негатива на таа утакмица, и на крај Роналдо во 89та мин. даде гол.
пред 3 години 3:1
повторно губевте на полувреме
.....
а барса

Sat 23/04/11 Barcelona 2 - 0 Osasuna

Sat 04/12/10 Osasuna 0 - 3 Barcelona

Wed 24/03/10Barcelona 2 - 0 Osasuna

Sat 31/10/09 Osasuna 1 - 1 Barcelona(автогол на Пике во 90та минута)

Sat 23/05/09 Barcelona 0 - 1 Osasuna (овде се спремавме за финалето во ЛШ)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.613
Поени од реакции
14.471
Ај кога веќе бараш влакно во јајце.
Лани ги тепавте едвај 1:0
пред 2 години 3:2
два пати бевте во негатива на таа утакмица, и на крај Роналдо во 89та мин. даде гол.
пред 3 години 3:1
повторно губевте на полувреме
.....
Па добро де, никаде јас не го негирав тоа дека тешко сме поминувале со Осасуна било тоа на Бернабе или на Рејно де Навара. Само не ми е јасно зошто само ги гледаше гостинските натпревари. И што е битно колку и како, кога на крајот трите бода им беа впишани на Реал.

И Барса и Реал имаат неколку тимови против кои едноставно не им иде. На Реал тоа им се Осасуна, Мајорка знаат да замрсат сметки, со Депортиво до пред 2 години немавме 19 години победа на гости, Барса со Атлетико Мадрид на гости и со Еспањол тешко им иде, и така натаму ..

Kajgana Shop

На врв Bottom