Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .
Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
@ElNinho
А, ваков пас ист има и Роналдо? :icon_lol:
Роналдо не е плејмејкер. И патем од кога темата на Примера се претвори во тема за Барселона и видеа од хис осомнес МЕСИ :cuc:. Разбирам да постирате некој заебан гол, ама не секој ебан пас ебааго.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
@ElNinho
А, ваков пас ист има и Роналдо? :icon_lol:
има бе бате, има многу такви, само ние не го постираме секој негов потег.

Или секој гол на Реал, ако е за убави голови, требаше да ја напуниме темава со видеа со голови од Мадрид... :rolleyes:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Мадриѓани линк
Жити се од каде ја ископаа веста, по странскиве страници ама баш никаде не пишува тоа.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Тоа го гледаме цела сезона, Реал се наоѓа на врвот, немаат сили регуларно па не се срамат на таков начин, малку е помошта од судиите, па мора да се бара друг излез.:pos::pos:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Тоа го гледаме цела сезона, Реал се наоѓа на врвот, немаат сили регуларно па не се срамат на таков начин, малку е помошта од судиите, па мора да се бара друг излез.:pos::pos:
Фан на тимот кој освои неколку титуле со апла помош од судие најде да збори дека некој имал помош од судие.
Доста бе више со детскиве муабети, ми се сере ка ќе почнем да ве читам.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Фан на тимот кој освои неколку титуле со апла помош од судие најде да збори дека некој имал помош од судие.
Доста бе више со детскиве муабети, ми се сере ка ќе почнем да ве читам.
Прочитај го текстот пред да почнеш да се бламираш:facepalm:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Се избрзав, видов за судиеве и реков пак некој кења на темава дека судиете помагаа на едни или на други :)

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Мадриѓани линк
Жити се од каде ја ископаа веста, по странскиве страници ама баш никаде не пишува тоа.
Не сретнав ништо такво никаде, ама мислам дека не би те чудело доколку нудат вашите на овие помаливе тимови пари за да му ги замрсат сметките на Реал, односно да ги мотивираат. Бар ти не следиш од оваа година фудбал :)

P

pepito*

Гостин
има бе бате, има многу такви, само ние не го постираме секој негов потег.

Или секој гол на Реал, ако е за убави голови, требаше да ја напуниме темава со видеа со голови од Мадрид... :rolleyes:
Брат, ако има, постирај го одма каде што шета 5 дефанзивци и одненадеж дава одлична топка во празно без да ја дигне главата. Ако имаш играно фудбал, треба да знаеш дека ова е ужасно тешко да се изработи... :)

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Брат, ако има, постирај го одма каде што шета 5 дефанзивци и одненадеж дава одлична топка во празно без да ја дигне главата. Ако имаш играно фудбал, треба да знаеш дека ова е ужасно тешко да се изработи... :)
Нели е прогласен за најдобар играч,што се чудите тогаш.:)

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

He plays on the left, he plays on the right, that boy Ronaldo makes La Liga looks shite !

Kajgana Shop

На врв Bottom