A
apidrone
Гостин
И за газење на топката се добива жолт картон. Недај боже топка да одземеш од играч на Барса.
Истото не важеше и за Рамос кој удираше каде ќе стигнеше.Критериумите што важат за Лас, не важат за Алвеш.. Али хеј, судиите се апла за Реал годинава. Башка, на некој не му одговара Барса да освои титула.
Виде дека не си во право, па одма смени муабет. Никој никаде не го спомна Алвес. Значи зборуваме за Диара, кој за „безвезе“ го добил првиот жолт картон.Критериумите што важат за Лас, не важат за Алвеш.. Али хеј, судиите се апла за Реал годинава. Башка, на некој не му одговара Барса да освои титула.
Каде плачам јас бе??Ние коа се буниме, плачеме, они коа се бунат, тоа се факти Па ни ја не знам зошто фан на Шкендија толку плаче за Барса, па не се бунам.
Како тоа „сум видел дека не сум во право“? Јас мислам дека не требаше да добие жолт, се виде дека на топка одеше, а и ја знаеме репутацијата на Бускец. Ти ми велиш картонот е заслужен. Океј, да видиме вашите што правеле. Во истиот клип има стартови и на Алвеш. Нема санкција. Заклучок?Виде дека не си во право, па одма смени муабет. Никој никаде не го спомна Алвес. Значи зборуваме за Диара, кој за „безвезе“ го добил првиот жолт картон.
Заклучок ти си глуп ко точак.Како тоа „сум видел дека не сум во право“? Јас мислам дека не требаше да добие жолт, се виде дека на топка одеше, а и ја знаеме репутацијата на Бускец. Ти ми велиш картонот е заслужен. Океј, да видиме вашите што правеле. Во истиот клип има стартови и на Алвеш. Нема санкција. Заклучок?
Потсети се на лактот на Пике врз Пепе во првиот дуел на Бернабе. Е сега, за лакт директно во тил нема црвен картон, а за ставање на лакт врз нечие рамо, има црвен нели? Браво! Типично за навивач на Барса.Газење на нога е ништо
Али Пепе ви го смени критериумот за опасни фаули. Лактот на Рамос исто беше ништо.
Требаше да има црвен за Лас, тоа никој не го оспоруе.Дечко ситуација број 3. Какво газење на топка...
Господ нека ви е на помош, со сила се правите слепи.
Еве ти...
Гледаш топка некаде?
Зошто сменил муабет? Ја ќе ти кажем зошто ти мислиш дека он “сменил муабет“. Зошто увек се фаќате само за тоа што ви одговара, а за другото ако некој спомне се фаќате како слепи за стап и оправате 2 дена овдека се додека не си истерате по ваше (иако на крај само вие мислите дека сте убедиле некого).Виде дека не си во право, па одма смени муабет. Никој никаде не го спомна Алвес. Значи зборуваме за Диара, кој за „безвезе“ го добил првиот жолт картон.
Факт е дека двете екипи беа оштетени,колку едната толку и другата. А погоре во еден линк ти се убаво објаснети сите спорни ситуации.факт е дека Реал беше оштетен на ова Ел Класико, сакале вие тоа да го признаете или не.
Па јас прв се потсетив за лактот на Пике врз Пепе во првата утакмица. Пике тогаш доби жолт картон и Рамос доби жолт(црвен). Не знам што не е јасно.Потсети се на лактот на Пике врз Пепе во првиот дуел на Бернабе. Е сега, за лакт директно во тил нема црвен картон, а за ставање на лакт врз нечие рамо, има црвен нели? Браво! Типично за навивач на Барса.
1. Пике доби жолт картон за ситуација во која се дава ДИРЕКТЕН црвен картон. Според правилата кои беа воведени пред 2-3 години, јасно стои дека секое користење на лакт во воздушен дуел (удар со лакт во глава на противникот), се казнува со ДИРЕКТЕН црвен картон. Ама Пике си доби само жолт и никому ништо. А што му напрае Рамос на глумецот Бускетс за да добие жолт картон?? За ставање рака на рамото на противникот се добива црвен картон? Е извини, ова стварно не го знаев.Па јас прв се потсетив за лактот на Пике врз Пепе во првата утакмица. Пике тогаш доби жолт картон и Рамос доби жолт(црвен). Не знам што не е јасно.
Што е битно кога е пишан голот на Алвес? Случајно да не беше нерегуларен?
За другиот дел истиот муабет се врти веќе 2-3 дена, не вреди едно исто да се повторува.
*Нека ти текнат какви беа вашите коментари, кога на Барселона не и беше досуден чисти пенал против Еспањол.
Значи тогаш ве болеше кур, што Барселона била оштетена. Епа сега мене ме боли кур што Реал бил оштетен(а не беше).
Зошто се правите дека не сте виделе или стварно не сте виделе!? Па Рамос го удри бе Бускетс...имате клипови гледајте ги и ќе видите дека има удар.1. Пике доби жолт картон за ситуација во која се дава ДИРЕКТЕН црвен картон. Според правилата кои беа воведени пред 2-3 години, јасно стои дека секое користење на лакт во воздушен дуел (удар со лакт во глава на противникот), се казнува со ДИРЕКТЕН црвен картон. Ама Пике си доби само жолт и никому ништо. А што му напрае Рамос на глумецот Бускетс за да добие жолт картон?? За ставање рака на рамото на противникот се добива црвен картон? Е извини, ова стварно не го знаев.
И не ми споредуј ПРВ жолт, со ВТОР жолт. Скоро секогаш, старт за жолт картон се толерира доколку играчот има веќе добиено еден жолт картон. Така да, не мешај баби и жаби.