Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.704
Заборавивте да кажете и дека е поткупен тој одбранбениот играч на Мајорка, пошто кога шутираше Игуаин тој и го смени правецот на топката и влезе во гол.
Колку пари му дал Перез за тоа а ???

B

Beck's

Гостин
е ајде де...
Немаше офсајд у таа ситуација, точно. Али од кај знаеш дека ќе беше гол !? Забораваш кој се наоѓа на голот на Реал !? Тој свирна пред овој да шутне и Икер се откажа од бранење...

Кој фаул од Бензема сеа !? Бензема идеше по топката, Ауате му улета. Таму повеќе услови имаше за фаул врз Бензема отколку од него...

а на Барса кога не и свирнаја пенал, наредниот ден земјотрес у Јапонија имаше. True story.
nikogas nema da zaboravm koj se naoga na golot na Real

i da sakam, svezite spomeni ne mi dozvoluvaat

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
задридисти покријте се со ќебе. срамота е, колку пари одвоивте за судиите оваа сезона ??? повеќе од очигледно е

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302

Ако ставам слики јас ќе треба цел ден да помине за да се отвори страната !

Оваа ти ја оставив дека ми е најомилена и дека овој црвен картон е еден од најзаслужените во историјата на фудбалот !

А ти само моли се твојот тим да извади нерешено во втoрник за да имате некоја шанса на реваншот во 154 минута да дадете гол !

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.818
Поени од реакции
30.704
задридисти покријте се со ќебе. срамота е, колку пари одвоивте за судиите оваа сезона ??? повеќе од очигледно е
Исто како и вие што му дадовте на Овребо и на Штарк.

Член од
26 август 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
2.258
Ајде бе па вие шо се лутите, ваша е ЛШ, таму сте со дебели врски, оставете нешто и на нас малце да се порадуваме.:D

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493

Оваа ти ја оставив дека ми е најомилена и дека овој црвен картон е еден од најзаслужените во историјата на фудбалот !

А ти само моли се твојот тим да извади нерешено во втoрник за да имате некоја шанса на реваншот во 154 минута да дадете гол !
108:P

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716

Штом веќе го спомна ова...

Го виде стартот врз Каљехон !? Немаше удар но имаше намера, нели битна е намерата на тоа се вадевте лани...

Разликата е што овој денеска ни жолт не доби... Тоа е, не му платил доволно Перез за да им даде и црвен на Мајорка...

Kajgana Shop

На врв Bottom