Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахахахах. Ако досудеа пенал тогаш за Сосиедад(па и не дај Боже да го промашеа) до денеска ќе слушавме прикаски од мадридските патки Ass и Marca, како судијата го поништил голот. Ситуацијата на Бускетс и оваа на Игуаин е смешно да се споредуваат.
Никаде не ги спомнував Ас и Марка, ми е гајле што прават коа и појма неам ни што ни какви весници се. Зборам за форумов, општо, ко едвај да се чека на едните судиите да им прогледаат низ прсти па се сипува едната страна, и обратно, а факт е дека и на Реал и на Барса им се прогледува низ прсти.

G

_Ghost_

Гостин
И ти како тој апидрон или како и да е...во Англија навиваш за Челзи,во Шпанија за Реал...дај кажи ни за кого навиваш во Италија,Франција,Холандија,Турција итн...

Иначе јас не ги видов последните 15 минути,но според татко ми немал пенал за Валенсија.
Дајте некое видео да видиме :)
https://www.facebook.com/photo.php?v=2463292555028
Не би требало да е пенал ова, сериозно.

В

Вори

Гостин
И ти како тој апидрон или како и да е...во Англија навиваш за Челзи,во Шпанија за Реал...дај кажи ни за кого навиваш во Италија,Франција,Холандија,Турција итн...

Иначе јас не ги видов последните 15 минути,но според татко ми немал пенал за Валенсија.
Дајте некое видео да видиме :)
Навивам за Челзи и само за Челзи,ако те интересира.Реал ми се симпатични да,али Барселона ги мразам.И навивам за секој што игра против Барселона.
Ете чим толку те интересира :)
--- надополнето: 20 ноември 2011 во 00:28 ---
Камо среќа само со интернетот да имаше проблеми.
Ај не се прави кокошка, сигурен сум дека, ако му кажеа на Иниеста колку психички пореметени деца ќе има после тој гол на Стемфорд Бриџ, колку само трауми можат да им останат, веројатно ќе се смилуваше и ќе го промашеше. Е, ја немаше таа среќа, јебига.
Ја мразам твојата мочана екипа,бајги време пред Иниеста и дешавките на Стемфорд.
На пример ти текнува поништениот гол на Шевченко во ЛШ?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Абе пенал имаше колку што беше излезена топката за вториот гол на Валенсија, крај приче!!!

Член од
18 септември 2011
Мислења
5.444
Поени од реакции
5.570
Абе Мурињо ја монтирал... исто ко фаулот на Пепе врз Алвеш што беше монтиран... фала,чао крај на приказната. ;)

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Член од
31 јули 2011
Мислења
936
Поени од реакции
741
Никаде не ги спомнував Ас и Марка, ми е гајле што прават коа и појма неам ни што ни какви весници се. Зборам за форумов, општо, ко едвај да се чека на едните судиите да им прогледаат низ прсти па се сипува едната страна, и обратно, а факт е дека и на Реал и на Барса им се прогледува низ прсти.
НЕ е за водење инает,ама исто и за Манчестер и Челзи,за Милан и ИНтер,кога игрет со послаби екипи....

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
што се запнале за пеналот..
мене криво ми е што циганиве се извлекоа вака педерски и на среќа..
за пеналот мање-више..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
НЕ е за водење инает,ама исто и за Манчестер и Челзи,за Милан и ИНтер,кога игрет со послаби екипи....
Знам де, многу јасно е тоа ама тешко е да се докаже дека на секој тим му се помага не само на еден :)

Член од
27 септември 2009
Мислења
2.193
Поени од реакции
1.083
Никој ниту се е изгубил ниту ќе се изгуби .... Вие се губете стандарно после Ел Класико, и годинава ќе биде иста прича .... Одбраната ви е многу јака, претерано .... Као швајцарско сирење, 2-6 или 5-0 може нема да се повторат ама некој приближен резултат не би ме чудел ....

Kajgana Shop

На врв Bottom