Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446
Интересно ќе биде викендов во зоната на испаѓање, и Реал и Барса играат против тимови кои се надвор од зоната, но многу лесно би можеле да се најдат таму. Ако Сантандер и Тенерифе победат или одиграат нерешено против Хихон и Валенсија кои нема веќе за што да играат (едните имаат обезбедано опстанок, другите ЛШ), а според очекувањата Ваљадолид и Малага да бидат поразени од Барса и Реал, тогаш Ваљадолид и Малага одат во втора лига, а Сантандер и Тенерифе обезбедуваат опстанок. Ваква битка немало во последните неколку години, 4 тима грчевито да се борат за опстанок. :)

Член од
7 март 2010
Мислења
201
Поени од реакции
8
Јас иако сум за Реал мислам дека е готово.Шансите ги изгубивме во двете Ел Класика и се е готово.
Залудно е да се надеваме на титула во последно коло,со оглед на тоа дека Барселона игра против Ваљадолид дома...очекувам да ги згазат.

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Сега само , " In God we trust " може да помогне.

B

Beck's

Гостин
Sekogas veruval vo cuda,a nema potreba od cudo vika za da osvojat La Liga,more cudo nevideno e samiot Ramos

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Сеа маици ќе испечатиме и сите ист аватар ќе стаиме хахаххахх

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.446

Сите мадридисти сликава одма на аватар. :pos:

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
Ох, колку само жално...Чекаме други работата да ни ја завршат:(

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Му се јавил на Мурињо тренеров на Ваљодолид и овој му дал неколку клучни совети...отворете тема :icon_lol:

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Добар тренер е, ама и самиот знае исто како што знаат и во Малага дека тешко ќе опстанат. Сантандер ќе има златна шанса да се спаси затоа што игра со Спортигн Хихон, ако не ја искористи нека си го свирнат :) Тенерифе со Валенсија исто така мислам ќе има многу тешка задача затоа што не верувам Валенсија да се осуди да им ја даде, а знаејќи дека Виља а можеби и Силва ќе им биде последна сезона. Ќе гледаат едноставно да ја завршат сезонава со победа.

Е сега пример ме интресира ако останат 3 клуба или 4 со исто бодови се зема гол разлика или ?

--- надополнето ---

Му се јавил на Мурињо тренеров на Ваљодолид и овој му дал неколку клучни совети...отворете тема :icon_lol:
Од мурињо муабетот: Прво и клучно, еден играч прави црвен картон, второ сите в шеснаесетник. Трето ако бидне работава идам на 22ри во Мадрид да ме честиш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom