Primera División 2009/2010

Кој според вас ќе ја освои Primera División во сезоната 2009/2010?

• Вкупно гласачи
    297
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Го забраев голот на Ибрахимовиќ од пенал, се извинуем...сепак тоа не менува ништо од ова што го кажав.
Hahaha abe sekoj igrac ima momenti koga e vo forma i normalno ke se pokaze pojke od drugite igraci i Ibra pocna super na pocetokot i so? i togas velevte da ne e Ibra niso... toa ti se gluposti tresenje zeleni.... inace eve zs nemozete da postanete Tim kako Barca

a eve zs sme daleku podobri od vas

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Лошо се изразив, сакав да кажам помеѓу двајцата најдобри стрелци на двата најдобри тима во Примера. За подобар не е подобар, Роналдо моќе со еден потег да реши натпревар, Игуаин тоа не го може.
Е да,споредба на најдобрите стрелци може... :)

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Мистер Комплекс.....
Со ова сакаш да каеш дека Меси е послаб од Игуаин?Кога и Меси ќе промаши празен гол шо значи испаѓање во 1/8 финале шеста година по ред!
Незнам кој рече тимот наречен Лео Меси,само едно хејтеру:

БАРСЕЛОНА-ИНТЕР 2-0 (без Меси и Ибра)
Јас покажав статистика КОЈА НЕ Е ИЗМИСЛЕНА. А според муабетот ти си компклесиран па од статистики вадиш провокации.

Tи фуфа од статистиките или од второто место?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Hahaha abe sekoj igrac ima momenti koga e vo forma i normalno ke se pokaze pojke od drugite igraci i Ibra pocna super na pocetokot i so? i togas velevte da ne e Ibra niso... toa ti se gluposti tresenje zeleni.... inace eve zs nemozete da postanete Tim kako Barca

a eve zs sme daleku podobri od vas

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ова ти беше врвот...Ајде биди ми поздравен, сфатив со кого имам работа :smir:

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Ова ти беше врвот...Ајде биди ми поздравен, сфатив со кого имам работа :smir:
begas koga neso ne ti se dopaga? togas ne vlagaj po diskusii :helou:
eve ti i buketov na Kiki da mu go dajs! :smir:

I

IBIZA SOUND

Гостин
ubavo kazano od FCB10
messi ubavo gentlamenski mu dadi na ibra da postigne go zs nego dosta mu bea 3
a kaj ronaldo toa go nema.toj i deset gola da ima dadeno na eden mec i da ima penal toj nema da dade drug da go sutira
sepak messi kade kade e pogolem igrac od ronaldo

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Знаете колку пенали има шутнато Кака сезонава ? :tv:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Не е финтата дали бегам од дискусија или не, едноставно неможем да се замарам со дебилни работи како твоите. Ете ти пиша Иван подоле, ќе го најдеш одговорот тука дали Роналдо дозволува некој друг да шутира или не. Сезонава имаше 2-3 ситуации кога Роналдо му отстапи на Кака да шутира пенал, а исто и на Чаби (од оваа ситуација направија кашаница, демек Роналдо ќе се затепал зошто Чаби сакал да изведе :pos2:)

Знаете колку пенали има шутнато Кака сезонава ? :tv:
Добро ги затна...

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
FCB10
Почетник

Токму како тоа и делуваш :tapp:

Значи Армин пиша статистика, факти кој не ги измислил. Така е.
Игуаин е подобар ГОЛГЕТЕР од Меси. Точно дека Меси може подобро да се снајде како крило, но за постигнување голови Игуаин е подобар.
Неговата примарна задача е токму тоа, и тој одлично си ја врши сезонава. Примарна задача на Меси не се постигнување голови. Но, крај себе сезонава го има Ибрахомовиќ кој игра катастрофално, па тој ја превзема одговорноста. Секоја чест за тоа.

Е сеа... мрсите дека Реал немал тимска игра. Факт е дека Меси моментално ја држи цела Барса. Голем хендикеп би било неговото неиграње за тимот. За разлика од ова, во Реал, еве на пр. споменатиов Игуаин, и да не игра тука се Роналдо и Кака кој ќе бидат први виолини при неиграње на еден. Зчани зборам за моменталната ситуација, не за почетокот на сезоната.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
kazi koj ima sutirano pojke penali ... vo real ne samo kaka kolku za da prajme sporedba!
А во Барса кој има поише шутирано ? :)

Како и да е, не ми е тоа целта. Роналдо два пати му има оставено на Кака да шутира пенал, на еден постигнат гол. Меси го прави тоа на постигнат хеттрик и праите ко којзнае што да напраил.

И чисто колку за инфо, Кака има два погодоци од пенал, исто колку што има Роналдо.

И не гледам зошто се битни информацииве, али мора троловите да се хранат па ајде.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.611
Поени од реакции
14.465
Да бе, Реал нема тимска игра. Оние победи во Примера и најдобриот старт во последните 20 години, се туку-така, се е тоа дело на индивидуалноста на некој играчи, а останатите излегуваат на терен само да за да бидат видени. Смешки.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
Не е финтата дали бегам од дискусија или не, едноставно неможем да се замарам со дебилни работи како твоите. Ете ти пиша Иван подоле, ќе го најдеш одговорот тука дали Роналдо дозволува некој друг да шутира или не. Сезонава имаше 2-3 ситуации кога Роналдо му отстапи на Кака да шутира пенал, а исто и на Чаби (од оваа ситуација направија кашаница, демек Роналдо ќе се затепал зошто Чаби сакал да изведе :pos2:)

Добро ги затна...
E toa ti e neznam sea koj ne znae da diskutira.. od boldiranovo se gleda deka i vie ste isti kako Kiki mislite ste superiorni i drugite se debili... i ne ke treba da diskutiras so mene no nemoras ni da navreduvas ili gresam?

FCB10
Почетник

Токму како тоа и делуваш :tapp:

Значи Армин пиша статистика, факти кој не ги измислил. Така е.
Игуаин е подобар ГОЛГЕТЕР од Меси. Точно дека Меси може подобро да се снајде како крило, но за постигнување голови Игуаин е подобар.
Неговата примарна задача е токму тоа, и тој одлично си ја врши сезонава. Примарна задача на Меси не се постигнување голови. Но, крај себе сезонава го има Ибрахомовиќ кој игра катастрофално, па тој ја превзема одговорноста. Секоја чест за тоа.

Е сеа... мрсите дека Реал немал тимска игра. Факт е дека Меси моментално ја држи цела Барса. Голем хендикеп би било неговото неиграње за тимот. За разлика од ова, во Реал, еве на пр. споменатиов Игуаин, и да не игра тука се Роналдо и Кака кој ќе бидат први виолини при неиграње на еден. Зчани зборам за моменталната ситуација, не за почетокот на сезоната.
Da be ti iskusen si se gleda ubo mesas :) nikoj ne zborese za Higuain dobar si e deckoto i bas mi bese krivo so go brukaa nekoi drugari so navivaat za Real edna igra ja utna i pocnaa da go psujat tuku sakam da kazam deka real uste go nema timskiot duh na barcelona tolku!!
Boldiranovo ti e sto bi bilo kad bi bilo!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom