Прилепчани спортуваат | недела , 15:00 - 16:30, Сала Македонија|

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Радески..јас играм еве година и некој месец.. како да бидиш во прва постава ко како прво и прво секогаш касниш по 15-20 минути.. како второ ако не беше свесен и самио ти си камен не знајш да играш башка то и не плајчаш

oti ne igrash ti be peder
Билдам, недела ми е ден за заслужен одмор... А и то некако че го замижев ако не беше во 15:00 терминот. Ич неам енергија то време дремка си прам...

Билдам, недела ми е ден за заслужен одмор... А и то некако че го замижев ако не беше во 15:00 терминот. Ич неам енергија то време дремка си прам...
wanker

Радески..јас играм еве година и некој месец.. како да бидиш во прва постава ко како прво и прво секогаш касниш по 15-20 минути.. како второ ако не беше свесен и самио ти си камен не знајш да играш башка то и не плајчаш
Ama dali znajs koe zaebano custvo e da sedish celo vreme na klupa i na sekoi pet minuti da se nadevas deka ce vlezis da igrash i na pola termin ili pri krajot vleguvas, oti na nekoj mu se skurcilo da igra, igras pet minuti i i istiot ti veli ajde dosta ti e izlezi.
Abe jas ne se lutam ako bidam rezerva, ama da se menuvame site i da poigruvam malce pojce.
Ako treba ce igram kako so ce mi recite i ce pram se so sakate, ama vaka me demoralizirate, i toa so neznam da igram uste me dotepuva, ama eve probuvam da igram podobro barem spored svoite kriteriumi, dajte mi sansa baram malce pojce od 5 minuti t.e smetajte me kako ramnopraven so nekoj od vas, ne baram da me sporeduvate so tiho i asen, ama za nekoi drugi poedinci mislam deka go jadam lebot

Ama dali znajs koe zaebano custvo e da sedish celo vreme na klupa i na sekoi pet minuti da se nadevas deka ce vlezis da igrash i na pola termin ili pri krajot vleguvas, oti na nekoj mu se skurcilo da igra, igras pet minuti i i istiot ti veli ajde dosta ti e izlezi.
Abe jas ne se lutam ako bidam rezerva, ama da se menuvame site i da poigruvam malce pojce.
Ako treba ce igram kako so ce mi recite i ce pram se so sakate, ama vaka me demoralizirate, i toa so neznam da igram uste me dotepuva, ama eve probuvam da igram podobro barem spored svoite kriteriumi, dajte mi sansa baram malce pojce od 5 minuti t.e smetajte me kako ramnopraven so nekoj od vas, ne baram da me sporeduvate so tiho i asen, ama za nekoi drugi poedinci mislam deka go jadam lebot

Без краешници еве за мене... ОК? ОК!

А какво е чувството да прашаш кога како пријавен те очекуваме да дојдиш а ти кизне колку пати ни го имаш идиотски начукано итоа со преглупи оправдувања (се успав/заборајв). Сме биле и помалце, а во такви моменти еден чоек во играта кондициски многу значи (се надевам барем:confused:). Јас покушав да те подземам неколку пати, со кола вртев од кај тебе а ти ми се успиваше. Ок, не е проблем тоа што сум вртел, ама барем да се исплатеше. И ко че се договориш нешто стој си на зборот, или ако вејче забораваш препушти му се целосно на телефонот, дај му значење и имај го појче во предвид.

Така да не ми изигрувај жртва и не ме нервирај оти итака ти го имам пикот. :D

Раде срамота е на форум да лажеш, пошто таквите крадат и спијаат на таван.

Поради неодамнешните искри на теренот некои од староседелците доставија ултиматуми. Имено, гореспоменатите рекоа дека не играле повеќе ако секој си носи деца, т.е. „еми ај сите екипи да си носиме“.

Така да, со цел да ја зачуваме хармонијата меѓу редовите, сите се молат да не носат деца од страна, поточно да играме само ние, доајените на брендот „Прилепчани Спортуваат“.

Ви благодарам на вниманието, можи да почнете со пингање на оние без кои не можете да го замислите ова неделно уживање.

Претпоставувам ова се однесува на мене, бидејќи јас го викнав детето што го шутираше со топката, тоа беше како капак на сето тоа, но сакам да земите во предвид тоа што на пријавени шест или седум играчи од форум јас барав играчи, трошејќи кредит ( нема врска тоа ама ќе го спомнам) за да потполнам со играчи и да не пропадни терминот. Исто така и претходно кога викнав други деца (исто фалеа неколку души) ми рекоа дека му дофрлале нешто, но не обрнав внимание толку. Незгодно ми падна за човекот што го викнав денес, полупрофесионален фудбалер да потрчаме малце поинтересен фудбал да биди, но изгледа не ја бива работата.

И пак ќе речам, земете во предвид дека трчав и барав играчи за да не пропадни терминот и никогаш никому не сум му замерил нешто, но сега ја претеравте и доста толерирав.

Само до петок нека се изјаснат тие кои ја почнаа традицијата дали се за да играме уште или не ако не тогаш да го откажувам ѕерминот.

Абе проблем е шо нема доволно интерес од кајганџии и еве во последно не можиме да се собериме 12 души. Не можам да сфатам зошро би било проблем ако дојди некој од страна да пополни место.
Ако на некој не му се игра зошто и некој шо сака да игра да не можи?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom