Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А оти го тераш литературнио ако ти се смачи ?
Па, пошто тука има од цела Македонија, можи и пошироко и поубо е за разбирање и прегледност. Мене барем поубо ми е за читање ко че видам убо напишано и на кирилица, и зато и јас така практикувам.:smir:
А за овде можи по Прилепски.
Абе, има нешто интересно најавено за Велигден, или рано е уште?
Грешно си разбрал за локацијата. Таков ВИДИКОВЕЦ се планира негде пред ВИП од прилика во ширинката во парко кај комерцијална банка. Можда ова че биди опфатено во проектот Скопје (и пошироко) 2014 :smir:Абе лујџе читав во весник пред околу еден месец дека кај катната гаража че се гради нешо како стуб од 90метри со една соба опкружена со стакло и таа че се качува и спушта и кој сака можи да си се повози.Имате некој информаци за ова или нишо не прајме ?Ебаго и Прилепов да заличи на убав град!![]()
Ристески?Еве сум, гушки и до тебе.
Стварно се извинувам за оф топикоф, но љубовта е посилна.
Грешно си разбрал за локацијата. Таков ВИДИКОВЕЦ се планира негде пред ВИП од прилика во ширинката во парко кај комерцијална банка. Можда ова че биди опфатено во проектот Скопје (и пошироко) 2014 :smir:
Ристески?
Konecnata odluka se donese.Ce se gradi vo parkceto megu ucastako i hotel skopje.Pisuvase i vo "zenit", i vo "dnevnik".Ne e spored prvio plan, ima nov izgled i e mnogu jako, samo da se realizira!
стварно оваProdigy за ПФ 2010??? Ме заебава некој??? Кај е Марјан да го бацам еднушка![]()
стварно ова
официјално или онака се драпаме??
![]()
стварно ова
официјално или онака се драпаме??
![]()
Svetlana Ceca Raznatovic, the most famous Serbian and Balkan turbo folk star will be the performer on the main stage at 8-th Beer Fest Prilep 2010 that will be held this summer in July, while the location is still unknown. At the moment, negotiations are in progress with the world famous music band "Prodigy" to come in Prilep for the Beer Fest 2010. The result will be known in the next weeks.Нема шанси, чисто сумњам...дај боже така да биди...:se_ molam