Прилеп и Мариово

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно бе во тоа Power net , или како што го викаа селаните Павер Нет,најтешките селјачани се собираа, стварно незнам што им беше понетата во Power net, да киснат по цела вечер...арно им текна да го затворат.Па и ѓупци се собираа многу,...стана погнасна депонија од алинци.

Прво беше многу добро смислени и супер му тргна.После се напикаја селаните.Во 1 му завршуваја часојте, во 3 комбето за дома и каде ако не во Повер Нет(така го викаја:pos2:).Супер беше на почетоко се дури не испокрадоја мауси, билијард топки, не ја искинаја кожата на столиците и т.н.

Прво беше многу добро смислени и супер му тргна.После се напикаја селаните.Во 1 му завршуваја часојте, во 3 комбето за дома и каде ако не во Повер Нет(така го викаја:pos2:).Супер беше на почетоко се дури не испокрадоја мауси, билијард топки, не ја искинаја кожата на столиците и т.н.

Eден мал...убав период ама. Што траеше околу..3-4 месеци најмногу.

Мариово ми е посебно интересен предел во нашава земја. Читав една репортажа за мариовските села Зовец и едно друго село (не ми текнува на името, нешто беше во врска со вино)и ептен се воодушевив. Само жално е да се гледаат селата така пусти и празни.

Абре убав ни е градот наш насушен, повелете дојдете че видите шо нудиме .... во градот на фонтаните :pos2:

More sega pred Marko Cepenko kaj Mis Ston ko ce ni napra usteden ploshtad so shahovska tabla i figuri od polojnametro....E duri togash koj ce ne gleda:P:P:P

Туку прилепчани шо мислите бе за едното од ,,нај елитните,,места во прилепо кафичот Канди?

Најелитно место кај шо ако имаш патики за фрлање и машина шо пери нон-стоп мора да појдиш!:pos:

Туку прилепчани шо мислите бе за едното од ,,нај елитните,,места во прилепо кафичот Канди?
Sho treba da mislime? Ubaf si e kaficho (ustvari enterierski i eden od poubajte).Bashka od to ima najnovo sega wireless so 5Mbps za bakshihs dur pijash kafe :kafe:

Sho treba da mislime? Ubaf si e kaficho (ustvari enterierski i eden od poubajte).Bashka od to ima najnovo sega wireless so 5Mbps za bakshihs dur pijash kafe :kafe:

To e наместено за нашинците ко че се врата од работа на брод и ко застанале во Америка си купиле смартфон да можа да го користа дури пија топло чоколадо:)
Исто и во Вирус мислам дека има.

:pos2:Па таму се збира ,,елитата,,до 16-17год.капацитет на кафичот му е 30души-а во петок и сабота има минимум 100души у п.м.

:pos2:Па таму се збира ,,елитата,,до 16-17год.капацитет на кафичот му е 30души-а во петок и сабота има минимум 100души у п.м.

Ако намалуваме има 100 души навечер.Плус баткине на врата зафајча цел преден дел од кафичо:pos:

To e наместено за нашинците ко че се врата од работа на брод и ко застанале во Америка си купиле смартфон да можа да го користа дури пија топло чоколадо:)
Исто и во Вирус мислам дека има.
Segde ima :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom