- Член од
- 14 ноември 2008
- Мислења
- 3.418
- Поени од реакции
- 856
Има личност со која сте многу добри пријатели,нема нешто што не знаете за неа и обратно,но...се случува да се заљубите во неа.Таа одбива да бидете пар,но сепак сака да продолжи вашето пријателство.Дали го прифаќате пријателството со надеж дека некој ден и таа ќе ви ја возврати љубовта?Дали мислите дека вашето срце може да го толерира тоа пријателство кое се надевате дека ќе прерасне во нешто поголемо?
баш во ваква иста ситуација се наоѓав/наоѓам. бевме прилично долго време нераздлени другари, буквално неразделни па кај мене се јавивја други емоции. собрав храброст му кажав шо е како е, убо ми кажа на мн убав начин дека сака да продолжиме само другари да бидиме ... јас прифатив не можев да не прифатам. после то извесно време малце се оддалечивме па малце ја подзаборајв. ете сеа почнавме пак интензивно да се дружиме и пак некако осеќам дека почнуват да се јавуват истите чувства кај мене ... јебига, не знам шо да се прај, ситуација никаква ни да бидиш другар со неа ни да не бидиш ни да пробаш пак за појќе од другар ни да не пробаш:jaj: