Пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Бриј Ханда интервенција, да го напраеше ова Алисон, Де Геа или Штеген пример, веќе ќе имаше клипови и наслови по весници како го скротиле Роналдо.
Падели брани во второ.

Играчите не ги знаат а ќе се расправаат тука за фудбал :)

Падели брани во второ.
Бреј Падели интервенција, да го напраеше ова Ханда ќе имаше постови по форуми као да беше Алисон, Де Геа или Тер Штеген ќе имало наслови по медиуми

И ти лајна дома на ручек ќе даваш, после мене за сељачизам ќе ми проповедаш.
Јас ќе терам сеир на секој примен гол за Реал а ти цитирај ме слободно, не ми смета
Океј, ти терај сеир на секој примен гол на Реал, а ја на секој таков пост ќе те цитирам со гифов.. не ми смета.

lYQE86.gif

Uste eden super natprevar na de liht.....dobro potroseni pari od strana na Juventus... (y)

Не го разбирам хајпов за Де Лихт, дефанзивно има уште многу да учи. Гледам вчера Кејн го сврте ко од шала заради збитата конституција, во ЛШ Тотенхем баш него го таргетираа, заради тоа што често искача од позиција, и ствара огромен простор измеѓу него и вториот централен.

Не сум сигурен дека ке биде полн погодок. Впрочем, ако би можел да прогнозирам кој ке има потешкотии сезонава, ми делува дека ке биде Де Лихт и Зизу во Реал.

Precenet igrac e de liht...samo fanovi na juve nema da se soglasat so toa sto e i razbirlivo.
David Luiz na mladi godini e toj, a osobeno vo Italja kade osobeno se obrakja vnimanie na odbranata kje pravi gluposti nazad.....

Не го разбирам хајпов за Де Лихт, дефанзивно има уште многу да учи. Гледам вчера Кејн го сврте ко од шала заради збитата конституција, во ЛШ Тотенхем баш него го таргетираа, заради тоа што често искача од позиција, и ствара огромен простор измеѓу него и вториот централен.

Не сум сигурен дека ке биде полн погодок. Впрочем, ако би можел да прогнозирам кој ке има потешкотии сезонава, ми делува дека ке биде Де Лихт и Зизу во Реал.
Немој за Зизу така ќе те отепат тука

Precenet igrac e de liht...samo fanovi na juve nema da se soglasat so toa sto e i razbirlivo.
David Luiz na mladi godini e toj, a osobeno vo Italja kade osobeno se obrakja vnimanie na odbranata kje pravi gluposti nazad.....
Од две пријателски по 45 минути после еден ден тренинг со новиот тим го заклучи ова? Браво, секоја чест.

Дека има за учење нема збор, дете е уште. Ама дека станува збор за најперспективен одбранбен играч нема дилема.

Од две пријателски по 45 минути после еден ден тренинг со новиот тим го заклучи ова? Браво, секоја чест.

Дека има за учење нема збор, дете е уште. Ама дека станува збор за најперспективен одбранбен играч нема дилема.
Sezonite vo Ajaks kje gi broeme?

Ништо нека го продадат Де Лихт додека можат,нема да го биде.Чим Кејн го издриблал и си дал автогол на пријателска толку од него,одма се глеа тоа од две пријателски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom