Пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
И Пеп би подзавидел

Облак фати пенал на Милик

Ulreich - Rafinha, Martinez, Hummels, Alaba - Tolisso, Thiago - James, Müller, Ribéry - Lewandowski

Karius; Trent, Lovren, Matip, Moreno; Henderson, Can; Coutinho, Mane, Salah; Firmino.

Јас искрено послаба игра од оваа денес на Ренато Санчез не памтам да имам гледано од некој играч. Спировски за овој има измислено фудбал. Како овој завршил у тим како Баерн не сфаќам

Јас искрено послаба игра од оваа денес на Ренато Санчез не памтам да имам гледано од некој играч. Спировски за овој има измислено фудбал. Како овој завршил у тим како Баерн не сфаќам
35м ЕУР а со бонуси може и до 80м да достигне, пример ако биде прогласен за најдобар играч, теоретски на пример.

А тоа шо очајно бара трансфер и очигледно е дека не сака да игра повеќе у Баерн нема врска а?

Нема везе шо е поврзан со Милан, знам дека тоа ќе го спомнете ама сигурно не е толку лош играч колку шо под хитно му е потребна промена на средината.
Скаути го гледале и го прателе, топ изигра на Европското и тоа е тоа.

Игорче комплетно го разбирам зашо ги вади овие суми, само ако се смее на ова тогаш не знам шо би праел коа би спомнал за која сума Геце напраи камбек у Борусија и шо се деси со Геце потоа.

Игорче комплетно го разбирам зашо ги вади овие суми, само ако се смее на ова тогаш не знам шо би праел коа би спомнал за која сума Геце напраи камбек у Борусија и шо се деси со Геце потоа.
И кога Емре Мор ќе отиде у Фиорентина. :D

City starting XI vs. West Ham: Ederson, Kompany (c), Stones, Otamendi, Yaya Touré, De Bruyne, Sané, Silva, Danilo, Gabriel Jesus, Aguero

West Ham starting XI vs. City: Hart, Zabaleta, Fonte, Ogbonna, Masuaku, Noble (c), Obiang, Fernandes, Arnautovic, Ayew, Martinez

Од 16ч. играат Сити - Вест Хем пријателска во Исланд. Ќе има пренос на SK1

Играа пријателска Барселона [претежно втор тим) и Химнастик Тарагона. Изиграа 1-1, а на голот на Химнастик беше нашиот Столе Димитриевски.

DOSsJA_WsAE3cKS.png

Кое дно човече

ter Stegen -
Ginter, Hummels (c), Rüdiger -
Kimmich, Gündogan, Özil, Halstenberg -
Draxler, Werner, Sané.​

Abe tie od MaxTv normalni li se toest od SK i arenite zashto gi plakjame , da gledame Mexico i Polska li ?? Krv da im ebam glupa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom