Пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Голот на Шпанија :cuc: Не е можно како може Харт да е толкав магнет за евроголови :pos:

Вие што гледавте Шпанија - Англија кажете ми тешка повреда имаше Тиаго или?

Вие што гледавте Шпанија - Англија кажете ми тешка повреда имаше Тиаго или?
Не. :)

И коментаторот мислам дека кажа (колку што разбирам шпански :D) дека не било ништо страшно, ама оти е баш Тиаго во прашање може да мали проблеми. Повеќе на заебанција, нормално. :D

Пoсле 3 и кусур гoдини пaузa, Бен Арфa пoвтoрнo зaигрa зa Фрaнцијa

Да бранеше Де Геа ќе викавте дека тоа е маестрален удар и ниеден голман не би го одбранил. :свиркам:
Никој не вика дека е лош ударот, напротив. Ама се вакви удари му се погодуваат на Харт, тоа е заебанцијата... :D Руни маказите, Крауч во моментов што ми текнуваат...ама имаше уште 2-3 такви. :D

Edit: И Баркли му стегна еден пред 2 сезони кога се бореа со Ливерпул за титула. :D

Да бранеше Де Геа ќе викавте дека тоа е маестрален удар и ниеден голман не би го одбранил. :свиркам:
Не, нема врска тоа, туку Харт цело време прима вакви евроголови и кога ќе има емисии на Скај Спортс или на БТ од топ 10 гола, на најмалце 6 тој е во кадар :D

Опасни ствари се дешавале надвор, додека играле Франција - Германија?
2 експлозии, повредени, загинати.

12219537_1810341919111332_8941287829744451565_n.jpg

Опасни ствари се дешавале надвор, додека играле Франција - Германија?
2 експлозии, повредени, загинати.

Да, сега читам, голем дел од навивачите се на теренот зошто страв им да си одат додека не се расчисти. Да беше кај нас сосила ќе ги избркаа надвор.

Некаде пишува над 40 жртви , на бибиси минимум 18 и 60тина у заложништво... јебем ти светот покварен.

Преѓе прочитав на интернет дека фудбалерите на Германија биле евакуирани поради дојава на бомба, пред да се случи нападот, не знам како не го одложиле илјадници луѓе се во прашање.

Da, vcera gi evakuiraa Germancite. Anglija - Francija e odlozen poradi vonrednata sostojba.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom