Пријателски натпревари

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Што глуми лудило овој Чезаре Прандели бе, Габриел Палета немој да ме јебеш.

Холанѓаниве ко финале на СП да играат, ги потепаа французиве нозе ќе им искршеа.

Погба, Матуиди, Валбуена, Гризман, Бензема. (y) Богами и јас очекувам французиве да се покажат солидно во Бразил.
плус варан-мангала 93та и 91ва родени

Знае некој што е причината зошто е полупразен Винсенте Калдерон?
неатрактивен противник :icon_lol:[DOUBLEPOST=1394053923][/DOUBLEPOST]Педро ти е сличен тип како германските репрезентативци. За клубот игра топло-ладно, ама за репрезентацијата стандард кине, трча, не се штеди ни 2%.

Последно уредено:
Висенте Калдерон е повеќе од половина празен, ама има 3 пати појака атмосфера отколку на полниот Вембли. :свиркам:
@Iceboy следи го Тиаго, тоа ти е таа елеганција во движење. :)

Многу глупа идеја е ова пријателски натпревари во време кога се одлучуваат титули во лигите, види ги играчиве стојат, не се трудат уопште, џабе губење време.

Не знаев кај да пишам, Џеко се спукал со селекторот на Босна а? Па и уште на Инстаграм пишал па и само на српски за да разбере само Балканов :pos: Балкан, тоа е, на 100 дена пред СП почнуваат караници.

Полска вчера загубиле со минимални 0:1, а причината зошто не загубиле со повеќе гол разлика за среќа било неиграњето на Левандовски.

Toj: polska pak izgubi

Jas: Slabaci, lewandowski ne e igral a

Toj: ne, da igrase ke izgubea 3:0, a taka samo 1:0

Jas: Hahahah nasmea me bre

Toj: pa taka si e, poveke se branea i samo 1-0, a ako igrase toj isto kako so eden igrac pomalku i taka e stvarno

Таа фудбалска логика ме потсети на Нигерот, само што Нигерот повеќе и се заебаваше додека овој со Левандовски е мртов озбилен и навистина го смета Лева за слаб играч.

Некои поинтересни натпревари од денес...

AC Milan 2 - 0 Renate
Brondby 2 - 1 Liverpool
Genk 1 - 1 Crvena Zvezda
Moenchengladbach 3 - 2 1860 München
Stuttgart 2 - 1 Darmstadt
Venlo 2 - 6 Porto
Grazer 1 - 13 Crystal Palace
Ipswich 0 - 0 West Ham
Wycombe 0 - 5 Chelsea

@Ilumious
5f4a16.png

И после во ЕУ сакате..е па нема..

Бот, за држави е ова, мислев за клубови сакаш посебна али нека тера ондак оваа :) како сакаш

Некои поинтересни натпревари од денес...

AC Milan 2 - 0 Renate
Brondby 2 - 1 Liverpool
Genk 1 - 1 Crvena Zvezda
Moenchengladbach 3 - 2 1860 München
Stuttgart 2 - 1 Darmstadt
Venlo 2 - 6 Porto
Grazer 1 - 13 Crystal Palace
Ipswich 0 - 0 West Ham
Wycombe 0 - 5 Chelsea
Да се казни овој што напишал оф-топик мислење !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Да се казни овој што напишал оф-топик мислење !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Никаде не пишува дека е за држави.
Коментиравме репрезентации зашто во моментот тоа се играше

Нема потреба од 2 теми. Спојте ги :D
(една тема ти превземав денес, сега уште за пријателските да ти ја спојат) :icon_mrgr:

Добро пердашење.:icon_lol:Третиот гол. :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom