Пријател е оној што знае се за тебе и покрај тоа се уште те почитува

Сеуште немам вистински пријател ама вистински на кој би можел да му кажам што ми лежи на срце и да побарам совет, имам доста пријатели али никој не го сметам за вистински пријател.

Вистински пријател можам со гордост да кажам дека имам.Се знаеме доста долго време и за сето тоа време сме неразделни.Сите тајни,убави моменти,лоши,спомени и што ли уште не ги имаме заедно преживеано.Секогаш е тука за мене а секако и ја за неа.
We are not sisters only because God knew that our moms couldn' handle us:wink:
I LOVE U SIS:back:

вистинските пријатели се се поретки.
имам само еден. (:

Friends are forever! Досега не било така, па затоа можам да кажам дека за мене не постојат вистински пријатели!:pipi:

имав само една другарка што ми беше стварно вистински пријател,секоја тргна по својот пат и сега сме многу далеку,ана знам дека сеуште ми е вистински пријател,инаку до ден денес не верувам дека постојат пријатели никому не верувам и пред се внимавам што ке кажам.

има...и нема...вистински пријател е оној со кој едноставно си ТИ...за жал нема многу во ова денешно време...
јас имам 4...со нив сум од кога знам за мене....што неаме поминато заедно...одмори...глупости...:pos2:...и се надевам ке останеме вака блиски од крај...но сепак ги нема многу

Можам да кажам дека сум многу среќна што можам да речам дека имам неколку вистински пријатели без кои животот не би бил она што е.

верував во постоењето на вистински пријатели, но се повеќе и повеќе тој филм ми се срушува и сеа сметам дека не пости вистинко ВЕЧНО пријателство. Сепак само верувам дека пости пријателство помеѓу машко и женско повеќе отколку воопшто може да пости помеѓу лица од ист пол.........али и тоа пријателство кое може да се нарече до некаде вистинко дека не е трајно......

Јас имам една ептен добра другарка, и 2 мноогу добри другари. Можам слободно да им кажам се, знам дека нигде нема да излезе од нив.:pipi::zver:

hmm... vistinski prijateli nema mnogu sega sekoj loso ti misli...tesko se naoga nekoj koj ke ti bide stvarno vistinski prijatel ama toa e....

Размислувам за раскинување на една таква врска баш сега што најверојатно ке се случи овие 2 дена... Значи навистина не верувам во пријателства помеѓу женски личности не ме сфакајте погрешно ама навистина моето досегашно искутво покажува дека другарката ти е другарка се додека таа мисли дека е подобра од тебе и кога има можност на секој начин да ти направи да се чувствуваш мизерно. Сепак имам навистина двајца премногу добри другари на кои можам се да им кажам и да ми кажат, кои секогаш се тука за мене баш како и јас за нив и знам дека било што и да се случи тука ке бидат. Сега веке и не ми требаат премногу вистински другари доволни ми се овие што си ги имам и во добро и во лошо и фала им мислам што ме трпат ваква каква што сум - смотана. Тоа е:back:

Има вистински пријатели... ама се многу ретки... и ако имате некогаш вистински другар , другарка... правете све што треба за да си ги зачувате... немојте никогаш да ги изгубите... :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom