Причини за кои сте раскинувале со партнерите?

• Креатор на темата Креатор на темата BabyGirL
  • Време на започнување Време на започнување
ваљда пош биле психпати.. ептен напињале... варале... или ми биле досадни

последниов пат поради то шо типкава премногу се чуствуваше ко центар на светот да е и ко само јас да добивам од врската... а не е воопшто така... и си викам ај упм...:bip:

Не ми дала кога требало.

Затоа што сум почуствувал дека немам простор ми станала досадна монотона врската...
,а мене па што знам не сум прашал зошто:bip:
можеби ова личи на млад адолесцент ама таков сум што знам:salut:

Дека ми се сакало нешто ново, нешто различно. Дека сум имала чувство дека седејќи во врска нешто пропуштам.

Зашто ми станувале досадни, невозвратена љубов или зашто сум имал нешто боље на страна:helou:

Затоа што почнувале да ми се досадни, ама она досадни да не те оставаат на мира.

Станало досадно и монотоно.
Почнал да претерува со љубомора и посесивност, иако на почетокот не бил таков.
Едноставно не е тоа тоа што било.
Зошто да се мачиме да сме заедно кога има многу други и повозбудливи.
Страв од обврска.

ne sme se gledale dovolno,dosadna vrska,epen napinjanje,preterizam,varanje,povreduvanje

дека пушела(тоа бев уште мал и ми стоеше како да лижам пепељара) а сега ја мавам по две кутии на ден:toe:
предобри,прелуди,прененормални,пре затупани у кревет,пре курви...
за све и свашта(да не поФтарам причини од погоре)

Сум сфатила дека не е тоа што се претставувал. Значи лицемерен или непремостливо различен од мене.
А мене еден ми има раскинато, зошто 'чувствувал дека не ме заслужува'.

Инаку на првиот пост не можам да одговорам зошто тоа ми се нема случено(да оставам некој што го сакам) зошто не сум сакала никого. Имало занес, можеби дури и во преголема количина, ама Љубов не.

Нема повеќе чуства кон мене или јас кон него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom