Pretty Little Liars

Член од
27 август 2009
Мислења
1.540
Поени од реакции
1.671
Сега ќе ја гледам 10 епизода од 2 сезона.
Пред 3 недели почнав да ја гледам серијава, епизодите ги гледав една по друга и ми беше интересна серијава ама сега да чекам секоја среда и на крај пак ништо не се открива е тоа иритира многу.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
Aria. Ja sledam serijata, eve bash sho gledaf episode 9 od sezona 2 deneska :) Zakon serija samo sho me nervira sho nikad nemojsh da doznaes koj mu praj film na sekoe. Ama serijata za toa se raboti.

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
верувај, ако дознаеш џабе е се.... не ја глеј боље

Член од
20 мај 2010
Мислења
78
Поени од реакции
78
Многу добра серија... се навлеков тотално заради мистеријата и ги прочитав и книгите. На амазон видов дека се продаваат сега и 9та и 10та книга (10та во печатење) и приказната продолжува (мислам дека претераа но ајде да видиме)... сепак авторите на серијата убедуваат дека нема да биде исто како во книгата....

Дрндалче

...никад не запира...
Член од
11 јануари 2009
Мислења
837
Поени од реакции
338
значи ќе чекаме бајаги до наредната епизода???

Член од
13 март 2011
Мислења
2.281
Поени од реакции
2.001
значи ќе чекаме бајаги до наредната епизода???
Ќе има една како бонус епизода на 19 Октомври, ќе биде флешбек цела, т.е. Алисон кога била жива

И после дури во Јануари (n)

Член од
10 февруари 2008
Мислења
3.947
Поени од реакции
2.060
Серијава е значи многу заразна, ти влага под кожа :D
Мене повеќе ми се свиѓа од ГГ.

Иначе од серијава најмногу ја сакам Хана, најтоп ми е и Ариа е интересна... а најмногу ме нервира Емили, мн. тапа лик.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
939
а најмногу ме нервира Емили, мн. тапа лик.
Се согласувам :) Само една емоција има низ текот на цела серија, нешто како “сериозна сум“ + “загрижена сум“ + “не ми е до шега“.
До S02E04 сум, ама срце не ми даваше па ја пуштив набрзинка E12 и сфатив дека и на крајот на оваа сезона, повторно А не е пронајдена.
Па до кога ќе ја бараат бре? Веќе почнува да ми здосадува. Иан не е, Џена не е, овој не е, оној не е... :cenzura:

Член од
22 август 2011
Мислења
326
Поени од реакции
346
A ќе се дознае кој е серијата кога ќе заврши. Ако се дознае сега што ќе се прави понатаму? Ќе нема смисла, па затоа вртат и го тупат ужасно. Една од најглупавите серии. На почетокот ја загледуваш, интересно ти е, сакаш да дознаеш кој е А, понатаму сфаќаш дека нема ништо да се открие, на крај ја гледаш секоја епизода со превртување на очи. Јас ја остаив серијава, почна да ме нервира и не ја ни гледам веќе.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Што бе, само мене ми се свиѓаше последнава? Јака беше стварно. :vozbud:
Ептен мрачна, крипи, Halloween и сите под маски... убаво да ве замрда. :D

Boo!

Kajgana Shop