Pretty Little Liars

Сега ќе ја гледам 10 епизода од 2 сезона.
Пред 3 недели почнав да ја гледам серијава, епизодите ги гледав една по друга и ми беше интересна серијава ама сега да чекам секоја среда и на крај пак ништо не се открива е тоа иритира многу.

Aria. Ja sledam serijata, eve bash sho gledaf episode 9 od sezona 2 deneska :) Zakon serija samo sho me nervira sho nikad nemojsh da doznaes koj mu praj film na sekoe. Ama serijata za toa se raboti.

верувај, ако дознаеш џабе е се.... не ја глеј боље

професорот Езра е бомбона!!!! :drk:

tumblr_l7vrtuZL2q1qbxq6qo1_400.gif

Многу добра серија... се навлеков тотално заради мистеријата и ги прочитав и книгите. На амазон видов дека се продаваат сега и 9та и 10та книга (10та во печатење) и приказната продолжува (мислам дека претераа но ајде да видиме)... сепак авторите на серијата убедуваат дека нема да биде исто како во книгата....

значи ќе чекаме бајаги до наредната епизода???

значи ќе чекаме бајаги до наредната епизода???

Ќе има една како бонус епизода на 19 Октомври, ќе биде флешбек цела, т.е. Алисон кога била жива

И после дури во Јануари (n)

Серијава е значи многу заразна, ти влага под кожа :D
Мене повеќе ми се свиѓа од ГГ.

Иначе од серијава најмногу ја сакам Хана, најтоп ми е и Ариа е интересна... а најмногу ме нервира Емили, мн. тапа лик.

а најмногу ме нервира Емили, мн. тапа лик.

Се согласувам :) Само една емоција има низ текот на цела серија, нешто како “сериозна сум“ + “загрижена сум“ + “не ми е до шега“.
До S02E04 сум, ама срце не ми даваше па ја пуштив набрзинка E12 и сфатив дека и на крајот на оваа сезона, повторно А не е пронајдена.
Па до кога ќе ја бараат бре? Веќе почнува да ми здосадува. Иан не е, Џена не е, овој не е, оној не е... :cenzura:

A ќе се дознае кој е серијата кога ќе заврши. Ако се дознае сега што ќе се прави понатаму? Ќе нема смисла, па затоа вртат и го тупат ужасно. Една од најглупавите серии. На почетокот ја загледуваш, интересно ти е, сакаш да дознаеш кој е А, понатаму сфаќаш дека нема ништо да се открие, на крај ја гледаш секоја епизода со превртување на очи. Јас ја остаив серијава, почна да ме нервира и не ја ни гледам веќе.

Што бе, само мене ми се свиѓаше последнава? Јака беше стварно. :vozbud:
Ептен мрачна, крипи, Halloween и сите под маски... убаво да ве замрда. :D

90628d050fe7c46389332786673869f2.jpg

Boo!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom