Претставување на вашиот клан

• Креатор на темата Креатор на темата viksamkd
  • Време на започнување Време на започнување
Чест ми е да го претставам новиот клан кој доаѓа директно од Тетово. Значи формирани сме пред 1 недела само со една цел. Да им играме против Кајгана Кланот. Основна цел ни е да го газиме кгн.Гарфиелд зашто јадеше гомна :D:D:D
Значи членови на кланот се:
1. Shorty (Прецеднико)
2. Invincible a.k.a dr.no* (остај што е војвода а и гангстер е за мене)
3. Fenomen ~ kriza (ЉОЉ љубим ти ник)
4. Lasman (X, Y )
5. Stifler ( Stifler fuck)

Замена ни е :
1. FrankCastle (Љуби да фрла црта графити по мапа :pos: )

Спонзори ни се: "Nalet tours" , А.Д "J'зк", Д.О.О "A'рм да ви е“ и Кенан Бекири.

Име на кланот немаме. Не е важно името, важно е стилот да го држиме и да го газиме Марко!!! кГн наскоро очекувајте предизвик. (I MEAN IT ! )

Нешто за членовите:
fenomen ~kriza: Дечкото има играно на многу светски турнири. Ѕвер е! Противниците ги решава крајно професионално и тактички. Еднаш му игравме 1в4 и едвај му зедовме 4 партии

Контакт тељефон: ѕеро, штат, ѕеро, ња, ди, ња
Фала и за вас!

хахахахахахахахахахахахахахахахахха, ИСО пер ти си жива кризаа бее :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

спремајте се за инсомниа самер ќе биде жешкооооо
бај де веј еве го нашиот тим кој ќе игра на инс самер сеуште не све сигурно али засега тоа е тоа

1.Toneh
2.horrorman
3.scout
4.red
5.TBA

^^
ne znam koj e TBA ali drugive decki se top...posebno horrorman ,toj moze i sam da igra tamu:drk:

Ма каква криза, Исо е најголемиот болесник! Гледај што пишал за мене, OMG! :):)

Не се секирај Боби. Има да ги газиме :D:D Долг е и крвав патот до Европа :pos:
Него, Марко нешто го нема. Се уплашил :pos:

Ај, немајте гајле. Ќе играме 2-3 утакмици, да си ги измериме... глоковите. :)

*Мал апдејт (не може да се едитира постот после 30 мин :S )

Името на кланот ни е : Кур див за предавници односно cw тагот ни е : KDP. Се знае на кого се однесува ваквото име на кланот :pos:

Да ми се фатите вие мене :) Леле ме изнеривравте сеа... ќе ве газим... Кој предавник бе, од коа знам за себе играм у кгн, не знам кој е предавник... Ќе уживам во победата! :puska: Закон ти е интрото на кланот бтв ХХААХАХАХ

Можете свитина да ми се фанете :pos: Давам чесен кантерски збор дека ќе дадем се` од себе за Марко да го прими причесниов :pos: Има со кинеска верзија на кантер да те тресемоооо.

Пс. Марко не ме викај утре за у школо. Од утре сме мортал енемиес! .!.
Ппс. Та чивша нонен доги стајл на свитина! :D

ne znam koj e TBA ali drugive decki se top...posebno horrorman ,toj moze i sam da igra tamu:drk:

TBA-to be Announced =)
Чест ми е да го претставам новиот клан кој доаѓа директно од Тетово. Значи формирани сме пред 1 недела само со една цел. Да им играме против Кајгана Кланот. Основна цел ни е да го газиме кгн.Гарфиелд зашто јадеше гомна
mysmilie_1004.gif
mysmilie_1004.gif
mysmilie_1004.gif

Значи членови на кланот се:
1. Shorty (Прецеднико)
2. Invincible a.k.a dr.no* (остај што е војвода а и гангстер е за мене)
3. Fenomen ~ kriza (ЉОЉ љубим ти ник)
4. Lasman (X, Y )
5. Stifler ( Stifler fuck)

Замена ни е :
1. FrankCastle (Љуби да фрла црта графити по мапа :pos: )

Спонзори ни се: "Nalet tours" , А.Д "J'зк", Д.О.О "A'рм да ви е“ и Кенан Бекири.

Име на кланот немаме. Не е важно името, важно е стилот да го држиме и да го газиме Марко!!! кГн наскоро очекувајте предизвик. (I MEAN IT ! )

Нешто за членовите:
fenomen ~kriza: Дечкото има играно на многу светски турнири. Ѕвер е! Противниците ги решава крајно професионално и тактички. Еднаш му игравме 1в4 и едвај му зедовме 4 партии

Контакт тељефон: ѕеро, штат, ѕеро, ња, ди, ња
Фала и за вас!
You are mad HAAHHAHAHHAHAHAHHAHHAHAHAHHAAHAHAHAHHA

Lasman => pro боље е од SpawN:(

Марко, не се прај на МИЛЕ! Ако го јадемо, ќе го јадеш у школо ти, па сега бирај - winner or loser? :):):)

Apocalypse
Goran cw : online - max cw servers
Surek lan : tetovo baltepe , muki
h1ppo
mal1
inf

*Мал апдејт (не може да се едитира постот после 30 мин :S )

Името на кланот ни е : Кур див за предавници односно cw тагот ни е : KDP. Се знае на кого се однесува ваквото име на кланот :pos:

Мора да ве известиме дека спонзорот не извести дека ако не го тргнеме зборот „кур„ од тагот, ќе престане да не спонзорира.
Затоа новото име е: Хроник Екипа или [HE]

Тони ако не утре тогаш наредна недела ќе ви кажам за cw

Тоа е, копиљаци. Неможеа одма да ни кажат, сега најдоа! Голема работа КУР што имало!

Мора да ве известиме дека спонзорот не извести дека ако не го тргнеме зборот „кур„ од тагот, ќе престане да не спонзорира.
Затоа новото име е: Хроник Екипа или [HE]

Тони ако не утре тогаш наредна недела ќе ви кажам за cw

Не ти е лесно жими се..:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom