Пресвртница за Украина

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    800
Бродови кои биле присутни на 28 октомври т.е. вчера во пристаништето во Севестопол.
Малце понатаму е и пристаништето за подморници.

1667076706238.png

Изгледа дека Украинците се првите што ќе користат Т-55ки во војнава. 28 се префрлени од Словенија. Први што ќе бидат демилитаризирани во војнава ќе бидеме ние и Словенија. Нашите веќе по Херсон ги топат.

Изгледа дека Украинците се првите што ќе користат Т-55ки во војнава. 28 се префрлени од Словенија. Први што ќе бидат демилитаризирани во војнава ќе бидеме ние и Словенија. Нашите веќе по Херсон ги топат.
Словенците не ги даваат југословенските т-72ки, кај нас нема веќе оружје, изгледа @c i t r o со свастиките ќе го пратат :)

Словенците не ги даваат југословенските т-72ки, кај нас нема веќе оружје, изгледа @c i t r o со свастиките ќе го пратат :)
Почекај некој месец. Ќе ги пратат и тие под притисок на САД.

Бродови кои биле присутни на 28 октомври т.е. вчера во пристаништето во Севестопол.
Малце понатаму е и пристаништето за подморници.

Прегледај го приврзокот 349766
Шефе што значи сликава? Овие бродови им ги ебале? Јас како што читав цела флота им е отидена.

Шефе што значи сликава? Овие бродови им ги ебале? Јас како што читав цела флота им е отидена.

Пак нешто грешно си читал изгледа, не забегувај бе толку. :D

Еве јас читав некој работи баш сега и иако изгледа многу јако, не го постирам оти не ми се верува да е вистина.

Абе а за нас остана нешто? Ќе повторам уште еднаш, едно ловечко друштво може да нè окупира.

Почекај некој месец. Ќе ги пратат и тие под притисок на САД.
Си го замислуам цитро у сс вафен униформа како трча накај русите и фрла гранати

Ај немаме тенкови ама затоа ќе си купиме Шахеди. :kuracc:

Пак нешто грешно си читал изгледа, не забегувај бе толку. :D

Еве јас читав некој работи баш сега и иако изгледа многу јако, не го постирам оти не ми се верува да е вистина.
Дај бе кажи

Си го замислуам цитро у сс вафен униформа како трча накај русите и фрла гранати
Со неговото непознавање на историја и географија, а и основни термини од идеологии и нивно користење низ историјата нема да знае кај се наоѓа и ќе мисли дека Вафен е некое јадење.

Со неговото непознавање на историја и географија, а и основни термини од идеологии и нивно користење низ историјата нема да знае кај се наоѓа и ќе мисли дека Вафен е некое јадење.
@Едмонд Дантес ќе му држи говор пред нападот у стил на Гебелс, @teneke ќе команда како Ромел :)

И што? Ако победела Русија, ќе испратела порака до диктаторите дека можат со сила да земат нешто? Па САД и НАТО го јадеа од козоебачите во Авганистан и пак со сила сакаат да вметнат територии под нивен интерес.

@Darko I.

26 мислења до сега од 10:49 сабајле имаш на темава..

Сабота е иди начукај се, бркни нешто не чмај овде…

Back
На врв Bottom