Словенците не ги даваат југословенските т-72ки, кај нас нема веќе оружје, изгледа @c i t r o со свастиките ќе го прататИзгледа дека Украинците се првите што ќе користат Т-55ки во војнава. 28 се префрлени од Словенија. Први што ќе бидат демилитаризирани во војнава ќе бидеме ние и Словенија. Нашите веќе по Херсон ги топат.
Почекај некој месец. Ќе ги пратат и тие под притисок на САД.Словенците не ги даваат југословенските т-72ки, кај нас нема веќе оружје, изгледа @c i t r o со свастиките ќе го пратат![]()
Шефе што значи сликава? Овие бродови им ги ебале? Јас како што читав цела флота им е отидена.Бродови кои биле присутни на 28 октомври т.е. вчера во пристаништето во Севестопол.
Малце понатаму е и пристаништето за подморници.
Прегледај го приврзокот 349766
Пак нешто грешно си читал изгледа, не забегувај бе толку.Шефе што значи сликава? Овие бродови им ги ебале? Јас како што читав цела флота им е отидена.
Абе а за нас остана нешто? Ќе повторам уште еднаш, едно ловечко друштво може да нè окупира.Словенците не ги даваат југословенските т-72ки, кај нас нема веќе оружје, изгледа @c i t r o со свастиките ќе го пратат![]()
Си го замислуам цитро у сс вафен униформа како трча накај русите и фрла гранатиПочекај некој месец. Ќе ги пратат и тие под притисок на САД.
Дај бе кажиПак нешто грешно си читал изгледа, не забегувај бе толку.
Еве јас читав некој работи баш сега и иако изгледа многу јако, не го постирам оти не ми се верува да е вистина.
Со неговото непознавање на историја и географија, а и основни термини од идеологии и нивно користење низ историјата нема да знае кај се наоѓа и ќе мисли дека Вафен е некое јадење.Си го замислуам цитро у сс вафен униформа како трча накај русите и фрла гранати
@Едмонд Дантес ќе му држи говор пред нападот у стил на Гебелс, @teneke ќе команда како РомелСо неговото непознавање на историја и географија, а и основни термини од идеологии и нивно користење низ историјата нема да знае кај се наоѓа и ќе мисли дека Вафен е некое јадење.
Ај сега на колега ти Тенеќе изброј.@Darko I.
26 мислења до сега од 10:49 сабајле имаш на темава..
Сабота е иди начукај се, бркни нешто не чмај овде…