Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne izgleda na ubavo ...
![]()
Britanija i Francuska razmatraju slanje vojske u Ukrajinu: Postoji zastrašujući razlog zašto financijska oligarhija, moćnija od Macrona i Starmera, sad to želi i ne mari koliko će Europljana izginuti na istočnom frontu | advance.hr
Velika Britanija i Francuska ponovno su pokrenule pregovore o slanju vojnika u Ukrajinu, izvještava francuski list Le Monde u ponedjeljak.www.advance.hr
Ili ovie tvoite.Ќе ускокнат севернокорејците ако ескалира ситуацијата. Бидете спокојни.

Кина чека ... да изврши инвазијаЌе ускокнат севернокорејците ако ескалира ситуацијата. Бидете спокојни.
Нафовци:Нафовци бе, како не ви е мака од тоа најглупата можна пропагандата што ви ја сервираат а вие си ја сркате како да нема утре.![]()
Се збори дека Северна Кореа ќе праќа војска во Украина.

Нафовци:
![]()
aко ескалира ситуацијата, Западот нека му ја мисли.Ќе ускокнат севернокорејците ако ескалира ситуацијата. Бидете спокојни.
Ova e ustvri najgolemoto tesenje. Zapadot ima dosta meleno so svoite crnci i transdzenderi.aко ескалира ситуацијата, Западот нека му ја мисли.
Западот има највише што да изгуби, и најмалку да пружи со своите армии на трансџендери, црнци и АлКаеда.
Последен пат Американска армија беше на поле во 2003та. Немаше трансаминази тоа време, така да погаѓање како би биле они на поле е чиста фантазија.Ova e ustvri najgolemoto tesenje. Zapadot ima dosta meleno so svoite crnci i transdzenderi.
Култисти се моментално на власт, на чело со Бајде, кој не знае каде е самиот, не до кај можи да оди.Za gubenje, ima definitivno poise da izgubi od Rusija. Ama ocigledno si znaat do kaj mozhe da idat.
off.net.mk