Да не постоеја атомските бомби Советите ќе ги истераа Американците во Атлантикот.Замисли да не постоеа атомик бомбс, Русија ќе паѓаше полесно од Ирак. 5 Дена максимум.
Да де, не бил пропустлив и мек српскиот народТакви муабети се шират по невладините?
Србо не е како нас мек и попустлив народ нема лесно да помине
Нели ја победуваа војнава, што сеа Северна Кореја војска ќе праќала?Се збори дека Северна Кореа ќе праќа војска во Украина.
Штом Северна Кореа испраќа војска, значи се е според планотСе збори дека Северна Кореа ќе праќа војска во Украина.
Ја ли сум ви крив што сте слепи магариња и не не сте способни да видите со кого Србија разговара околу Косово. Кој ги седна на маса да потпишат договор Србите и Косоварите? Путин ли беше? Во Москва ли се договараа?povekje sh i p t a r s k i kurovi za pusenje za vas? ne e nikakov shok toa
Nema so da priznava, nikogas i nema kazano neso razlicno. Amerikancite se pali gasi na ovoj prostor. A deka srbite nema da se prodadat, samo slatko kje se iznasmeam. Taman rabota idolite nasi da se prodadat.Добро барем се признава дека Јенките моментално го ебат цел Балкан
После не Кичево албанско, абе бугари ќе ве пишат на крај во Северна Македонија и пак нема паметот да ви дојде.
Да беше Русија толку јака како Јенките, Русија ќе го ебеше цел Балкан. Ама не е, и затоа нејзе ја ебат и ја иселуваат од Украина.Добро барем се признава дека Јенките моментално го ебат цел Балкан
После не Кичево албанско, абе бугари ќе ве пишат на крај во Северна Македонија и пак нема паметот да ви дојде.
С Кореа до сега требаше да има пратено војници и офецери во УК не од типот на помош на РФ туку да осети на своја кожа кои и се мани а што предност, да види западните тактики какви се, едноставно да собере искуство и да знае од прилика што ги чека ако си играат индијанци каубојци со јенките ...а не да си ласкате дека РФ неможе да се снајде со пола свет..Штом Северна Кореа испраќа војска, значи се е според планот
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ситуацијата беше целосно под контрола, и се беше според планот, нели? Како сега вака војници од СК?С Кореа до сега требаше да има пратено војници и офецери во УК не од типот на помош на РФ туку да осети на своја кожа кои и се мани а што предност, да види западните тактики какви се, едноставно да собере искуство и да знае од прилика што ги чека ако си играат индијанци каубојци со јенките ...а не да си ласкате дека РФ неможе да се снајде со пола свет..
Виде во Кенија што се деси/дешава?Да беше Русија толку јака како Јенките, Русија ќе го ебеше цел Балкан. Ама не е, и затоа нејзе ја ебат и ја иселуваат од Украина.
Шокирани сте како функционира светот и како оперираат големите сили, ко вчера да сте се родиле или во школо не ви предавале Историја.
Штом Северна Кореа испраќа војска, значи се е според планот
Sent from my iPhone using Tapatalk
Toчно знам како функционира светот. Шокиран сум како може да постојат толкави uncle-tom-house-niggers.Шокирани сте како функционира светот и како оперираат големите сили, ко вчера да сте се родиле или во школо не ви предавале Историја.
Работава од се е под контрола до мемиња и хехенца стигна