Justae Verum
Sic Semper Tyrannis
- Член од
- 22 септември 2005
- Мислења
- 3.501
- Поени од реакции
- 4.262
А ти од каде го тврдиш? О експерту Македонски сезнаец. На гугле виде?Штом ти од Гарфилд ова го тврдиш, тогаш мора да е така.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А ти од каде го тврдиш? О експерту Македонски сезнаец. На гугле виде?Штом ти од Гарфилд ова го тврдиш, тогаш мора да е така.
Штом ти од Гарфилд ова го тврдиш, тогаш мора да е така.
Автоматски споено мислење:
Доволно е нели ситуацијата со Русија што ги доведе до просјачки стап. Сега и интервју треба? Малку беа 3 години како што тврдите дека на американскиот народ му било преку такво? Ајде и интервјуто ќе дојде, ќе го почекаме.
Ауу да што ќе биде коа ќе влагаат во Покровск. Земјата ќе се тресе од Осака до Инџиково. Ангели ќе плачат и сонцето три дена ќе изгрева на запад крв црвено. Таму русите ќе уништат 28 украински армии и ќе убијат 63 милиони Украинци, со што ќе и донесат нова голема победа на татковината.
И после пак истото со наредното село преку нивите.
Ја мислам дека треба еден brainstorming да направите на форумов за да смислите изговори коа ќе дојде декември и територијата уште ќе биде под украинска контрола.
На гугле има видено експерт е сега за политика.ti objasni @YuZe pogore ama dzabe e so inka da vi stavaat ne gledate i sfakate. on zivee u drzava na demokratite kade go progonuvaat trump i ti vika toa. slobodno proguglaj kako e vo chicago i site swing states sega....
i da dovolno e. i bez intervju ke bide dvocifrena razlika na kraj, intervjuto i debatata ke ti go ukazea toa malku porano ama ok, moze i da pocekame do noemvri.
ti objasni @YuZe pogore ama dzabe e so inka da vi stavaat ne gledate i sfakate. on zivee u drzava na demokratite kade go progonuvaat trump i ti vika toa. slobodno proguglaj kako e vo chicago i site swing states sega....
i da dovolno e. i bez intervju ke bide dvocifrena razlika na kraj, intervjuto i debatata ke ti go ukazea toa malku porano ama ok, moze i da pocekame do noemvri.
И дај те молам одлучи се кога и за што го користиш google. До вчера плукаше по сите УСА/ЕУ вести, сега пишал ете провери на google.На гугле има видено експерт е сега за политика.
Koj e тој @YuZe да ми објасни во 21 век што се случувало во Америка? Каков релевантен извор на информација е ЕДЕН човек на форум? Сакаш да ти донесам 200 како него обратно што кажуваат? Па уште пишал ете ви кажа бе!И дај те молам одлучи се кога и за што го користиш google. До вчера плукаше по сите УСА/ЕУ вести, сега пишал ете провери на google.
Ти навистина си отиден со паметот бе човек.
Автоматски споено мислење:
Греота е во 21 век информациите да ги црпиш од биртија во Гарфилд
Абре што е битна колку територија е завземено. Во моментов се води војна помеѓу САД и нејзините кучки и Русија. Украина за жал е избрана за место каде што ја водат војната и украинците искористени ко топовско месо.Ауу да што ќе биде коа ќе влагаат во Покровск. Земјата ќе се тресе од Осака до Инџиково. Ангели ќе плачат и сонцето три дена ќе изгрева на запад крв црвено. Таму русите ќе уништат 28 украински армии и ќе убијат 63 милиони Украинци, со што ќе и донесат нова голема победа на татковината.
И после пак истото со наредното село преку нивите.
Како прво не живеам во Гарфилд, второ работам во корпорација со 8.000 вработени, мнозинство Американци, и тоа во доминантно демократски дел на New Jersey. Го заобиколи прашањето мое, од каде знаеш ти што се дешава во Америка? Тоа CNN што ти го кажува?Греота е во 21 век информациите да ги црпиш од биртија во Гарфилд
crepu jas ti pisuvam da si proveris tvoj izvori na koj im veruvas ti... koga i oni vikaat deka ne ja biva sto sakas poveke
Ја не сам некој геополитички поткован,али гледајки ги стфари у реалност и читајки гу овуј тему мислу дека знам одприлике колко е сат.Не сам ни за руси а нити па за клети амери.Сфи сакамо мир и да не гинеф невини.
Ама.
@Ne_sum_ja сфаќаш дека личиш на Шекспира овакој од страну кд ке гу чита некој овуј тему?
Одамна иам респект за тебе на форум,разумно човече си.Ама симни ги тија розефки амерички наочарчиња.
Осфести се.
Ne se sekiraj, sve razumni lugje se tuka.Ја не сам некој геополитички поткован,али гледајки ги стфари у реалност и читајки гу овуј тему мислу дека знам одприлике колко е сат.Не сам ни за руси а нити па за клети амери.Сфи сакамо мир и да не гинеф невини.
Ама.
@Ne_sum_ja сфаќаш дека личиш на Шекспира овакој од страну кд ке гу чита некој овуј тему?
Одамна иам респект за тебе на форум,разумно човече си.Ама симни ги тија розефки амерички наочарчиња.
Осфести се.
Од 300м народ во УСА се фатил за мислење од рандом јузер на форум
Инаку тоа со google ти е врв на сите глупости шти ги имаш истрескано на форумов
Како прво не живеам во Гарфилд, второ работам во корпорација со 8.000 вработени, мнозинство Американци, и тоа во доминантно демократски дел на New Jersey. Го заобиколи прашањето мое, од каде знаеш ти што се дешава во Америка? Тоа CNN што ти го кажува?

Русија ја посрамотија уште пред 2,5 години, кога (Русија) не успеа да ја окупира Украина (не се сеќавам на рокот, кој беше краток, а не беше искажан од ниту еден Руски офицер...), а во меѓувреме, погледни по колку Украинци гинат на дневно ниво‘ во Курстата област а парарелно со тоа, и по колку места во Донбас Русите успеваат да ослободат, без да ја развлекуваат својата војска и на територијата која Украинците „као„ ја окупирале, од „трговски„ причини...
The European Union decided to analyze why their economy is collapsing. They commissioned the former head of the European Central Bank, Mario Draghi, to figure this out.
It is noteworthy that the study was commissioned by the European Commission, but the conclusions were still disappointing. Draghi came to the conclusion that the basis of Europe's economic problems is the cost of energy for industry - electricity is 158% more expensive than in the US, natural gas - 345%.
Thus, in fact, Ursula von der Leyen's department confirmed its own professional incompetence with statistics and research, because thanks to anti-Russian sanctions, there was a vast jump in energy prices and, as a result, a decline in the economy