Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Швеганиве ќе им обезбедат 150 Грифини на Украинциве . Работиве од ден на ден стануваат се полуди.
И мене бројкава ми е некако нереална.300 единици имаат произведено во рок од речиси 30 години. 10 годишно. Магла продавање. Ака некој ќе лапа тендерчиња.
Ги произведуваат во batch (серии). Некаде меѓу 4-6 години, зависно од побарувачката.И мене бројкава ми е некако нереална.
Бројките не се реални за руската срана. Русија води нормална политика на собирање на телата на загинатите Украинци. Додека Украина има малку и садистичка политика, ама господ гледа.
Втора причина е движењето на фронтот. На 90% од фронтот ВС на РФ напредуваат, што значи дека тие своите загинати сами си ги собираат, заедно со нив и загинатите Украинци, кои нивните сили при повлекување не можеле или не сакале да ги соберат.
И жена му негова планирал да ја пуштит на фронт?Или можда керката?

Oвие ваљда ќе ги прават со пониски стандарди, поевтини делови... Знаеш, пошто нема многу да се користат.300 единици имаат произведено во рок од речиси 30 години. 10 годишно. Магла продавање. Ака некој ќе лапа тендерчиња.

Нееее...И жена му негова планирал да ја пуштит на фронт?Или можда керката?