- Член од
- 12 декември 2010
- Мислења
- 11.159
- Поени од реакции
- 12.521
На пишанка, послем Трамп ке имаат за зимањеУште капат парички, а?
Ако не од усаид тогаш од алтернативни извори.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На пишанка, послем Трамп ке имаат за зимањеУште капат парички, а?
Ако не од усаид тогаш од алтернативни извори.![]()

Најверојатно ќе се заврши со пирова победа за Русија
![]()

Мешаш баби и жаби, промашуваш поента и имаш измешана каузалност.А ја па мислев со MAD ќе заврши војнава во Украина.
Така ми е коа идам по паметот на група имбецили кои најверојатно од детска немаат мрднато и најголема возбуда во нивниот мизерен живот би бил евентуален нуклеарен конфликт меѓу Русија и Нато...
Си знаат кои се,да не ги цитирам низ темава.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Не е територијата tier 1 услов. Сетете се зошто почна војната.
Не е битно што мислиш ти или некој друг.Само глуп човек би помислил дека некоја империја ко сад или русија/кина би извршила самоубиство стискајќи го црвеното копче.
Епилогот од тоа им е многу добро познат на сите.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Како го кажа ова, ко да го неќат они тоа.EU eats a d*ck
секако дека нема да го вратиТеритории не беа првичната причина за конфликтот ама со толку пролеана крв Русија нема теоретски шанси да го отстапи освоеното, за памет за друг пат да не се курчат безвезе
Он никогаш не ни размислил озбилно за тоа, а којзнае и дали воопшто е способен... Сериозно ме мрзи да ја линкам сега онаа песната од Бора Чорба (ионака си знае која е).Мешаш баби и жаби, промашуваш поента и имаш измешана каузалност.
Ако не заврши војната со прифатлив договор за Русија ќе има нуклеарна војна.

Некоја чудна еуфорија, а баш на никој (свесен) не би требало да го радува релативен статус кво каде утре ќе има предвидлива нова војна.Не е територијата tier 1 услов. Сетете се зошто почна војната.