Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И што фајде? за да дркаат нафовци дека им гаѓале цели на Руска територија?Балистички системи со голем дострел ќе бидат дел од новиов пакет.
Има да пати Крим и Рашка.
И што фајде? за да дркаат нафовци дека им гаѓале цели на Руска територија?
Што ќе направат освен што ќе им го избилдаат моралот и про-војна расположението на Русите уште повеќе.
Слично како кај нас што народот преќуте кога се смени името со надеж во себе "ајде уште ова и толку е". Ама не било крај.
Ти нели стално викаш дека народот не треба да се ослободи од колективна вина за тоа што премолчеле кога политичарите ги правеле мајмуни
Одобрено е одземањето на резервите кои го поседуваше Русија во САД и давање на Украина. Се работи за повеќе од 6 милиарди кои ги поседува Русија.
@Bafra мислам дека ова ти ги тепа сите тези дека Путин е дел од светскиот ешалон преваранти
сега ние сме малку небитни у муабетов… ама други држави ќе си ја чукнат главата и ќе бараат алтернативи
Олигархијата. Тоа зборот што го бараш.Па не баш, тие измислени, односно непостоечки пари нема да завршат во Украина, туку ќе завршат таму каде што завршуваат уште од 1940 година кога е усвоен законот Изнајми-Позајми во САД - во рацете на американската воена индустрија, односно во рацете на американските воени профитери.
Јас само ти укажав дека не оди по твоите проценки дека Путин е дел од педофилите кои седат на чело во Западните држави
Па сега јас те прашав воено да објасниш како ја замислуваш операцијава, ти ми враќаш со факти да сум ти објаснувал.Укажи ми со факти, со кои процеси тоа го докажуваш. Јас ти покажав кои процеси досега се, кои следат и последиците од нив.
Да ти повторам, намерно слабеење на САД, со децении уништување на све што вредело во САД, она што ги направило место каде секој може да го оствари својот сон, губење на приматот империја, со тоа се добива мултиполарен свет. А тој свет каков систем ќе применува....
Па сега јас те прашав воено да објасниш како ја замислуваш операцијава, ти ми враќаш со факти да сум ти објаснувал.
Путин е дел од педофилите на чело на сектата со Кси Џи Пим,Меркел,Макрон,Бајден и Трамп.
Цел им е замена на досегашниот глобален систем.
Ај сега одговори воено што требало да направи Русија за да не ти биле сомнителни тебе?
Одобрено е одземањето на резервите кои го поседуваше Русија во САД и давање на Украина. Се работи за повеќе од 6 милиарди кои ги поседува Русија.
@Bafra мислам дека ова ти ги тепа сите тези дека Путин е дел од светскиот ешалон преваранти.
Ne sme nie siromasni, komsiite ne se bogati i interesni ..сиромашна Мачедонија исто така нивен Стратешки Партнер.