На кого му било доволно да го уништи Ирак? На мене ли?
Автоматски споено мислење:
Русите го платиле пет илјади долари преку телеграм.

ова е ВЕЖБА за уништување на Керчкиот мост со брод, може и без Посада, управуван далечински
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Решиле да ги заебат овие од Блиски Исток и да станат најдобри терористи во светотКапетанот на бродот што се зачука во мостот во Балтимор бил Украинец.
Прегледај го приврзокот 410941
Лукашенко дава интересен правец на настаните, и вели дека напаѓачите сакале да влезат прво на Белоруска територија:
“We placed our units on high alert to prepare for a combat situation,” Lukashenko said at a Tuesday press conference. “As a result they were unable to enter Belarus by any means. Recognizing this, they diverted their course and headed toward the Ukrainian-Russian border.”
“Their orchestrators — we have our suspicions about some of them, and I intend to call Putin to convey my suspicions,” he said.
Тој што го организирал нападот е повеќе виновен од самите терористи.Можам да го замислам фејспалмот на Путин и тие бумерите у ФСБ после изјавава. А толку спремаа се да изгледа дека Украина и западот организирале…
Тој што го организирал нападот е повеќе виновен од самите терористи.
Ми текнува коа порано, ради грижа на совест, се самоубивале такви луѓе. Некој со 30 куршуми, друг се удавил во кофа, трет со шило за мраз се самоубил итн.
Додека зборуваше, по изразот на лицето не делуваше така. Ќе видиме.Нема муда стариот вампир за тоа. Пре ќе го набеди цел свет дека е крив.
Додека зборуваше, по изразот на лицето не делуваше така. Ќе видиме.
УСА 70 +години се ИСТИТЕ на власт, Бајден и сите други се само Марионети. Зошто се УШТЕ официално не се РАСЧИСТАТ атентатите на браќата Кенеди ?????????????..башка ДУЗИНА УСА президент се убиени ако РЧНАЛЕ кај банкитеНишто нема таму. Многу добро, предобро, има проценка направено што може а што неможе да пројде дома кај неговите. Генерално 99.9% му проаѓа се. 30 години власт не се малце. Замисли Америка да имаше ист човек 30 години на власт, Путин мало дете ќе беше у споредба со него у поглед на злоупотреба на позиција и опиеност од моќ. Која сакаш држава земи ја, кое сакаш уредување, епоха, толку долго на власт не е нормално еден човек да биде. Порано покасно се губи. Стариот е изгубен тоталка, али има добра подлога направено дома со набиен страв у коски, па се му проаѓа.
Иначе многу интересно, левицава што го поддржува Путин, секогаш збори за приликите на западот каде што елитата ги бута своите по позиции и фирми што е дел од таа корупција. И тоа е така факт. Ама никако да прокоментира за руската ситуација по тоа прашање. Како може децава на водечките лица на тајните служби да се се банкари, нафташи. Како за тоа не најдоа социјална правдина да тераат. Многу дволично морам да кажам за еден велешанец кој ете не убедува во злиот капитализам и постоењето на елитизам, наспрем руската опција која ни ја нуди.
Ајде да видам овој дали ќе си го пушти син му на 18 години во војна.Некои овде лесно ќе се препознаат.