jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.645
- Поени од реакции
- 27.609
Рачунај и дека сега доларот е највисок од последниве 2 години. Ова значи дека рубљата е вратена во нормала.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рачунај и дека сега доларот е највисок од последниве 2 години. Ова значи дека рубљата е вратена во нормала.
I ja ne mislam deka stetata kje bide ekvalentna, mislam deka kje bide daleku pogolema za Rusija. Sea koj kolku mozhe da trpi e drug muabet.
Абе нацистичка интернационала собрана во Украина, како што беше Исламистичка во Сирија. Буквално. Не се само Украинци, од цел свет нацисти има во тие доброволечки батаљони.Имено, воџата на нацистите од Бердјанск, Виктор Иванович Плотников, е русин.. Мајка русинка, татко русин, се бори против Русија..
Имаат доста искуство од Сирија, таму се бореа против ИСИС.Од сабајле гледам ова видеа, и можам да заклучам дека Кадировци се прави професионалци..
Колку пари и злато имаат русите во банките во САД?
600 милијарди долари ми се чини.
Колку пари досега чини авантурава на Путин?
68 милијарди.
Британија се си плати спрема ЕУ.
Чекај, тек сега излегуваат и видеата што самите си ги снимале последните 8 години, а и сеуште ги снимаат, фалејќи се со нивните злодела.Со тек на време народот кога ќе почне да страда, ќе им скокнат на политичарите и ќе има немири секаде , а и веќе доста странци почнаа да реметат против политиките на нивните држави и доста луѓе почнаа да ги нарекуваат украинците нацисти што до некаде ќе им се одбие како карамбол ако продолжи кризата.
Чисто ме интересира, кој ќе му го достави есапот на Путин за авантурава? И како ќе му го израчунаат.Колку пари досега чини авантурава на Путин?
Есапот Русите ќе си го платат, војнава кошта неколку милијарди дневно. Мала цена за стотина илјади км2 територија.Чисто ме интересира, кој ќе му го достави есапот на Путин за авантурава? И како ќе му го израчунаат.
Мајката ко да не гледаш што се дешаваше последните 3-4 години. Таман почна да се будиш, пак тој анти-руски сентимент ти го мати мозокот.
Кај виде нацисти во постот што си го квотирал жити све ?Есапот Русите ќе си го платат, војнава кошта неколку милијарди дневно. Мала цена за стотина илјади км2 територија.
Нема ни 10 страни напишани за тие последни 3-4 години, а и дали 1 страна е за бомбардирањата што им правеше Украина на Донецк и Луганск и по некое убиство. Така да олабавете со загриженоста за тогашните 3-4 години.
Еве ти велиш против нацисти е и има војници од Вагнер групата кои се борат во Украина. Основачот на Вагнер групатазнаеш дека е нацист?
Есапот Русите ќе си го платат, војнава кошта неколку милијарди дневно. Мала цена за стотина илјади км2 територија.
Автоматски споено мислење: