Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте некој предлог за игри во стилот на Redalert и Generals.

Дали некој ја играл Assassins Creed II на офлајн сервер или без акаунт или без двете :D и дали е можно тоа :) ?

TERA , Path of Exile (не е баш MMO ... во стилот на Diablo e) , исто почекај до 30ти април излага Neverwinter во open beta..

Еве ти и една моја листа малце постара е до душа али пак има добри наслови http://www.gamezone.com.mk/top-10-besplatni-mmorpg-igri-vo-momentov/

Сите се free2play

Пријателе денеска ја почнав Path of Exile, кренав само 3 левел, значи ја поиграв малку и пак планирам да и се вратам ;) да ми кажиш нешто повеќе, онака како водич, шо ми е битно да правам на почетокот, шо е клучно... незнам .. нешто повеќе за оружје, квестови?

Пријателе денеска ја почнав Path of Exile, кренав само 3 левел, значи ја поиграв малку и пак планирам да и се вратам ;) да ми кажиш нешто повеќе, онака како водич, шо ми е битно да правам на почетокот, шо е клучно... незнам .. нешто повеќе за оружје, квестови?

Играј, се ќе сватиш.

Дечки може некоја препорака за добри ФПС игри?

Заборавив да спомнам, ништо вакво со змејови, суштества, курци палци :icon_mrgr:. Обични игри со пукањe, Crysis, Far Cry, Rainbow Six...нешто во тој стил :)

Заборавив да спомнам, ништо вакво со змејови, суштества, курци палци :icon_mrgr:. Обични игри со пукањe, Crysis, Far Cry, Rainbow Six...нешто во тој стил :)

Ѕирни ги Homefront, Medal of Honor некоја, Sniper: Ghost Warrior 1/2.

lugje mi treba nekoe igrice ko warfare 3 neso ili ko ovaa warhamer ali da se pusti na xp operativen enibadi?
--- надополнето: 23 април 2013 во 22:16 ---
lugje mi treba nekoe igrice ko warfare 3 neso ili ko ovaa warhamer ali da se pusti na xp operativen enibadi?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom