BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
Можи некој линк од торрент Call of Duty 4: Modern Warfare да е до 3гб и да не е setup.bat?
Split Second VelocityАј препорачајте некој игри со сплит скрин да може да се игра т.е. да можат двајца на еден компјутер,а тоа да не се ПЕС,ФИФА,НБА итн.
Фала
Повели другар разглеј си па што ти се свиѓа гејмај сиДа прашам сакам да ми препорачате некоја добра игра на пр: MMORPG/ RPG Online да биде ... Бидејќи незнам што да играм
http://mmohut.com/
TERA , Path of Exile (не е баш MMO ... во стилот на Diablo e) , исто почекај до 30ти април излага Neverwinter во open beta..Да прашам сакам да ми препорачате некоја добра игра на пр: MMORPG/ RPG Online да биде ... Бидејќи незнам што да играм
Ќе бидам Captain Obvious и ќе речам ѕирни ја Age of Empires.
Да понуди некој нешто слично на ова?
Одамна немам играно нешто вакво, ме фати носталгија за старите времиња ми се игра ваква стратегија ама не ова, нешто пософистицирано.... совет?!
Али не од типот на Ред Алерт, пак нешто историско или митолошко.
racedriver gridПредлог за игра со коли без многу мисии и трки, возењето да биде реално и да има голем избор на коли
И некоја акција, не знам која ви е најдобра од " call of duty " да ја симнам, или некоја слична на неа, ми здосадија спортскиве игри да сменам малце
Ќе ја врви 140% фала богу, пробано.world in conflict ке ја врви на вин7? пробал некој?
thnxЌе ја врви 140% фала богу, пробано.
Age of Empires 3 ја симнав пред некој месец и без некој впечаток, нема многу иновативност освен начинот на воњата (оружјето), е сеа уште Age of Empires online шо не ми е пробана ама и не се надевам баш и во нејзеЌе бидам Captain Obvious и ќе речам ѕирни ја Age of Empires.
Други историски игри, ама за жал без митологија, се игрите од Total War серијалот.