Препораки за игри

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
Можи некој линк од торрент Call of Duty 4: Modern Warfare да е до 3гб и да не е setup.bat?

Член од
4 април 2013
Мислења
8
Поени од реакции
0
Неверувам дека проблемот е до верзијата што ја имаш,јас ја имав рип верзија 2.5 гб исто со setup.bat али бес проблем се инсталира и никаков проблем во игра.А до 3 gb како што бараш бес setup.bat неврувам да најдеш
--- надополнето: 4 април 2013 во 22:47 ---
Ај препорачајте некој игри со сплит скрин да може да се игра т.е. да можат двајца на еден компјутер,а тоа да не се ПЕС,ФИФА,НБА итн.
Фала:D
Split Second Velocity :)

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Да прашам сакам да ми препорачате некоја добра игра на пр: MMORPG/ RPG :) Online да биде ... Бидејќи незнам што да играм :(

Член од
4 април 2013
Мислења
8
Поени од реакции
0
Овје се бесплатни и моеш од стеам да си ги симнеш:Wizardry Online,Continent of the ninth seal,dungeons & dragons online
има и други на стеам што моеш да ги разгледаш

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Да прашам сакам да ми препорачате некоја добра игра на пр: MMORPG/ RPG :) Online да биде ... Бидејќи незнам што да играм :(
Повели другар разглеј си па што ти се свиѓа гејмај си:)
Код:
http://mmohut.com/

Член од
27 април 2011
Мислења
2.310
Поени од реакции
3.066
TERA , Path of Exile (не е баш MMO ... во стилот на Diablo e) , исто почекај до 30ти април излага Neverwinter во open beta..

Еве ти и една моја листа малце постара е до душа али пак има добри наслови http://www.gamezone.com.mk/top-10-besplatni-mmorpg-igri-vo-momentov/

Сите се free2play

Член од
29 март 2013
Мислења
4.648
Поени од реакции
4.489

Да понуди некој нешто слично на ова?
Одамна немам играно нешто вакво, ме фати носталгија за старите времиња:vozbud: ми се игра ваква стратегија ама не ова, нешто пософистицирано.... совет?!
Али не од типот на Ред Алерт, пак нешто историско или митолошко.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510

Да понуди некој нешто слично на ова?
Одамна немам играно нешто вакво, ме фати носталгија за старите времиња:vozbud: ми се игра ваква стратегија ама не ова, нешто пософистицирано.... совет?!
Али не од типот на Ред Алерт, пак нешто историско или митолошко.
Ќе бидам Captain Obvious и ќе речам ѕирни ја Age of Empires. :P

Други историски игри, ама за жал без митологија, се игрите од Total War серијалот.

BloodyJesus

патенирана чепкалка
Член од
15 февруари 2012
Мислења
1.206
Поени од реакции
1.240
world in conflict ке ја врви на вин7? пробал некој?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Предлог за игра со коли без многу мисии и трки, возењето да биде реално и да има голем избор на коли :)

И некоја акција, не знам која ви е најдобра од " call of duty " да ја симнам, или некоја слична на неа, ми здосадија спортскиве игри да сменам малце :icon_mrgr:
racedriver grid

Член од
29 март 2013
Мислења
4.648
Поени од реакции
4.489
Ќе бидам Captain Obvious и ќе речам ѕирни ја Age of Empires. :P

Други историски игри, ама за жал без митологија, се игрите од Total War серијалот.
Age of Empires 3 ја симнав пред некој месец и без некој впечаток, нема многу иновативност освен начинот на воњата (оружјето), е сеа уште Age of Empires online шо не ми е пробана ама и не се надевам баш и во нејзе :D

Знаеш и не верувам дека можам да најдам нешто слично на Age of Mythology ама барем да најдам нешто на графика подобро па нека е само историско, од АОМ сум презадоволен, ко почнав да ја играм пред 5 години премогу ми ги задоволи потребите, нешто баш јас као шо барав :rolleyes:

Од играње Dota и Heroes of Newerth последниве години на ниедна друга игра не и обрнав внимание :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom