Препораки за игри

hEnDo

すべてのメンバーを尊重する
Член од
17 април 2012
Мислења
2.541
Поени од реакции
4.767
Член од
22 декември 2011
Мислења
2.329
Поени од реакции
5.374
Дајте некој предлог за игри во стилот на Redalert и Generals.

Член од
30 декември 2012
Мислења
173
Поени од реакции
331
Дали некој ја играл Assassins Creed II на офлајн сервер или без акаунт или без двете :D и дали е можно тоа :) ?

Член од
29 март 2013
Мислења
4.648
Поени од реакции
4.489
TERA , Path of Exile (не е баш MMO ... во стилот на Diablo e) , исто почекај до 30ти април излага Neverwinter во open beta..

Еве ти и една моја листа малце постара е до душа али пак има добри наслови http://www.gamezone.com.mk/top-10-besplatni-mmorpg-igri-vo-momentov/

Сите се free2play

Пријателе денеска ја почнав Path of Exile, кренав само 3 левел, значи ја поиграв малку и пак планирам да и се вратам ;) да ми кажиш нешто повеќе, онака како водич, шо ми е битно да правам на почетокот, шо е клучно... незнам .. нешто повеќе за оружје, квестови?

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Пријателе денеска ја почнав Path of Exile, кренав само 3 левел, значи ја поиграв малку и пак планирам да и се вратам ;) да ми кажиш нешто повеќе, онака како водич, шо ми е битно да правам на почетокот, шо е клучно... незнам .. нешто повеќе за оружје, квестови?

Играј, се ќе сватиш.

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Дечки може некоја препорака за добри ФПС игри?

Член од
17 ноември 2012
Мислења
4.548
Поени од реакции
5.305
Заборавив да спомнам, ништо вакво со змејови, суштества, курци палци :icon_mrgr:. Обични игри со пукањe, Crysis, Far Cry, Rainbow Six...нешто во тој стил :)

Член од
14 ноември 2010
Мислења
708
Поени од реакции
140
Заборавив да спомнам, ништо вакво со змејови, суштества, курци палци :icon_mrgr:. Обични игри со пукањe, Crysis, Far Cry, Rainbow Six...нешто во тој стил :)
Ѕирни ги Homefront, Medal of Honor некоја, Sniper: Ghost Warrior 1/2.

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.118
Поени од реакции
25.180
Bulletstorm ти е интересна пуцачина! :D

Член од
22 април 2012
Мислења
68
Поени од реакции
47
lugje mi treba nekoe igrice ko warfare 3 neso ili ko ovaa warhamer ali da se pusti na xp operativen enibadi?
--- надополнето: 23 април 2013 во 22:16 ---
lugje mi treba nekoe igrice ko warfare 3 neso ili ko ovaa warhamer ali da se pusti na xp operativen enibadi?

Kajgana Shop

На врв Bottom