Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Ја симнав пред десетина дена..изгубив 13-ина минути да ја симнам, 10 минути да ја инсталирам, ...се мачев со неа едно полаа саат и uninstall ја снајде.... ти ибам скапаната игра..
... а бе ..нек ги доработат игрите пред да ги пуштат....

па ја симнав ..
S.T.A.L.K.E.R. - Народнаја Солјанка [DMX Edition] (2011)

d2bc44d82_fronttt.jpg

Производител: S.T.A.L.K.E.R. Community
и сега со ќејф си ја играм....

Денес излезе играта BASTION добра игра но многу лагира без разлика колку јак компјутер имате јас ја пробав на core i5 750 6Gb ram Ge force gts 250 512 ram но за жал безуспешно многу лагира но да се надеваме дека во иднина тоа ќе биде поправено.
Bastion_box.jpg

Bastion_PC-Announcement_s1.jpg

bastion-20100904021955815-000.jpg

bastion-20100904022008049-000.jpg

Денес излезе играта BASTION добра игра но многу лагира без разлика колку јак компјутер имате јас ја пробав на core i5 750 6Gb ram Ge force gts 250 512 ram но за жал безуспешно многу лагира но да се надеваме дека во иднина тоа ќе биде поправено.
Кај мене се е во ред, HD 6870, i5 2500k. Пробај инсталирај XNA Framework Redistributable 3.1
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=15163

Беше како requirement ова ставено али да нека го инсталира и тоа.
А ок пошто ја со инсталирав 4.0 пакетот мислев да не има некој проблеми со него и затоа кажуваш да инсталира 3.1

Може некоја игра за мојава канта, може било каков жанр да е.Еве ја мојата конфигурација:2 GB ram , Pentium Dual Core 2.80 ghz , Ge Force 8400 GS ... Сакам исто така да прашам дали ако земам некоја добра нова графичка ќе можам да ги играм поновите игри , и која графичка да ја земам ?

Може некоја игра за мојава канта, може било каков жанр да е.Еве ја мојата конфигурација:2 GB ram , Pentium Dual Core 2.80 ghz , Ge Force 8400 GS ... Сакам исто така да прашам дали ако земам некоја добра нова графичка ќе можам да ги играм поновите игри , и која графичка да ја земам ?
Не се исплати да земаш нова графичка на тој компјутер....собери кеш и земи скроз нова конфигурација или ништо.

Излезе и рецензија од Ars Technica за Deus Ex: Human Revolution, пишувана врз основа на искуствата со PC верзијата.

На кратко: супер игра, многу повеќе слична со првата отколку со втората (што е огромен плус).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom