- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Добар Shooter!
Ја симнав пред десетина дена..изгубив 13-ина минути да ја симнам, 10 минути да ја инсталирам, ...се мачев со неа едно полаа саат и uninstall ја снајде.... ти ибам скапаната игра..
Кај мене се е во ред, HD 6870, i5 2500k. Пробај инсталирај XNA Framework Redistributable 3.1Денес излезе играта BASTION добра игра но многу лагира без разлика колку јак компјутер имате јас ја пробав на core i5 750 6Gb ram Ge force gts 250 512 ram но за жал безуспешно многу лагира но да се надеваме дека во иднина тоа ќе биде поправено.
А зашто не 4.0 ?Кај мене се е во ред, HD 6870, i5 2500k. Пробај инсталирај XNA Framework Redistributable 3.1
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=15163
Беше како requirement ова ставено али да нека го инсталира и тоа.А зашто не 4.0 ?
А ок пошто ја со инсталирав 4.0 пакетот мислев да не има некој проблеми со него и затоа кажуваш да инсталира 3.1Беше како requirement ова ставено али да нека го инсталира и тоа.
Не се исплати да земаш нова графичка на тој компјутер....собери кеш и земи скроз нова конфигурација или ништо.Може некоја игра за мојава канта, може било каков жанр да е.Еве ја мојата конфигурација:2 GB ram , Pentium Dual Core 2.80 ghz , Ge Force 8400 GS ... Сакам исто така да прашам дали ако земам некоја добра нова графичка ќе можам да ги играм поновите игри , и која графичка да ја земам ?