Препораки за игри

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ја симнав пред десетина дена..изгубив 13-ина минути да ја симнам, 10 минути да ја инсталирам, ...се мачев со неа едно полаа саат и uninstall ја снајде.... ти ибам скапаната игра..
... а бе ..нек ги доработат игрите пред да ги пуштат....

па ја симнав ..
S.T.A.L.K.E.R. - Народнаја Солјанка [DMX Edition] (2011)

Производител: S.T.A.L.K.E.R. Community
и сега со ќејф си ја играм....

Член од
17 март 2007
Мислења
12
Поени од реакции
3
Денес излезе играта BASTION добра игра но многу лагира без разлика колку јак компјутер имате јас ја пробав на core i5 750 6Gb ram Ge force gts 250 512 ram но за жал безуспешно многу лагира но да се надеваме дека во иднина тоа ќе биде поправено.

Woofer

I'm a very neat monster.
Член од
21 април 2010
Мислења
854
Поени од реакции
325
Денес излезе играта BASTION добра игра но многу лагира без разлика колку јак компјутер имате јас ја пробав на core i5 750 6Gb ram Ge force gts 250 512 ram но за жал безуспешно многу лагира но да се надеваме дека во иднина тоа ќе биде поправено.
Кај мене се е во ред, HD 6870, i5 2500k. Пробај инсталирај XNA Framework Redistributable 3.1
http://www.microsoft.com/download/en/details.aspx?id=15163

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Беше како requirement ова ставено али да нека го инсталира и тоа.
А ок пошто ја со инсталирав 4.0 пакетот мислев да не има некој проблеми со него и затоа кажуваш да инсталира 3.1

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
Може некоја игра за мојава канта, може било каков жанр да е.Еве ја мојата конфигурација:2 GB ram , Pentium Dual Core 2.80 ghz , Ge Force 8400 GS ... Сакам исто така да прашам дали ако земам некоја добра нова графичка ќе можам да ги играм поновите игри , и која графичка да ја земам ?

Член од
27 април 2011
Мислења
2.314
Поени од реакции
3.126
Може некоја игра за мојава канта, може било каков жанр да е.Еве ја мојата конфигурација:2 GB ram , Pentium Dual Core 2.80 ghz , Ge Force 8400 GS ... Сакам исто така да прашам дали ако земам некоја добра нова графичка ќе можам да ги играм поновите игри , и која графичка да ја земам ?
Не се исплати да земаш нова графичка на тој компјутер....собери кеш и земи скроз нова конфигурација или ништо.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Излезе и рецензија од Ars Technica за Deus Ex: Human Revolution, пишувана врз основа на искуствата со PC верзијата.

На кратко: супер игра, многу повеќе слична со првата отколку со втората (што е огромен плус).

Kajgana Shop

На врв Bottom