Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
барам една игра се игра онлине во која контролирас само еден фудбалски играјац се игра како тим се тренира и.т.н.

Ја инсталирав завчера, немам гз да ја уклучам да ја почнам, сеуште збирам храброст... Иначе читав на Wikipedia, има многу reviews што ја викаат и една од најстрашните игри што постоеле... :)

Нема везе...ја свртев без ниеднаш да се исплашам...AI-то има интелигенција на ниво на трол на кокаин,скоро е невозможно да умреш.А и загатките се далеку од предизвикувачки.
--- надополнето: Aug 10, 2011 10:12 PM ---
True. Најзаебаната работа што ја прави толку страшна играта е тоа што ти си цело време со FUCKING LAMP! Немаш оружја да пукаш у нешто, и затоа е тешка. Мораш да бегаш цело време and shit.

Реално глеано,у играта ептен ретко имаш close encounter со тоа гнасните, и тоа увек имаш место кај да се скриеш,а и пази дешавка кај занданите у темницата...
ја на играта не се шуњав него си фурав у стил cant break my stride и го глеам одма си вртам тука у една келија и кретенот доаѓа до келијата ја крши вратата и си викам конечно крелево да ме убие...и си отиде :pos:

LIMBO ja свртев едино што ептен ја зборевте.
играта стварно ептен е добра али се согласувам со тоа што КОРУН го гажа горе. него за крајот..
незнам дали е до мене да сум до толку глуп, али стварно не го сваќам
ако се појави некој желен да ме просветли тука сум

LIMBO ja свртев едино што ептен ја зборевте.
играта стварно ептен е добра али се согласувам со тоа што КОРУН го гажа горе. него за крајот..
незнам дали е до мене да сум до толку глуп, али стварно не го сваќам
ако се појави некој желен да ме просветли тука сум
како беше сеа за спојлер :D. SPOILERS AHEAD!
иначе се мисли дека детево и неговата сестра се умрени и детето уствари патува низ ЛИМБО уствари по наше чистилиште ќе дојде и на крајот се крши стаклото по претпоставка дека загинало у сообраќајка, ја наоѓа сестра му и двајцата сваќаат дека се урмени.
друга теорија е дека детето е само умрено, и затоа на крајот сестра му закопува нешто (неговото тело изгледа) и се исправува но не се врти, можеби го чувствува неговото присуство.
незнам, крајот е оставен на играчите да одлучат, има многу теории.

Има некоја добра тркачка игра за следнава конфигурација:
Процесор:DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
Графичка:NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)
РАМ:2GB

RPG ама реална не со чудовишта , змејови , и триста чуда. Најнормална игра со реални работи , барам едно 2-3 дена не најдов РПГ без чудовишта и змејови.

RPG ама реална не со чудовишта , змејови , и триста чуда. Најнормална игра со реални работи , барам едно 2-3 дена не најдов РПГ без чудовишта и змејови.

Fallout 3, Fallout: New Vegas (мада има чудовишта, и бајаги останати нереални работи), Deus Ex (има RGP елементи) сега наскоро и 3ката ќе се појави.

реално рпџ не постои, исто ко да бараш ртс без војување.
Фелаут е најблиску до реалност, ѕирни ја и Мас Ефект, нема митолошки створења но има екстра терестриал.

Ја имам играно , од РПГ , таа , Обливион , Titan Quest и не ми тенкнува на други ама не сум играл многу РПГ игри. До сеа најголем впечаток ми има оставено Обливион а онаа Alpha protocol глеав рецензии ептен е лоша.

Има некоја добра тркачка игра за следнава конфигурација:
Процесор:DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
Графичка:NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)
РАМ:2GB

NFS Undreground 1&2, NFS Carbon. Постари се али јебига, графичката ти е антика.

Ја имам играно , од РПГ , таа , Обливион , Titan Quest и не ми тенкнува на други ама не сум играл многу РПГ игри. До сеа најголем впечаток ми има оставено Обливион а онаа Alpha protocol глеав рецензии ептен е лоша.
И M&B:Warband и M&B:With Fire & Sword си ги играл?
Standalone Expansions се :)

И M&B:Warband и M&B:With Fire & Sword си ги играл?
Standalone Expansions се :)
Warband повеќе ми праи мерак од оваа Fire & Swords на Fire & Swords го имаш тоа пиштолот , господ си неможат да те убијат. Иначе и Mount & Blade ми праи многу мерак 600мб а толку моќна игра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom