Препораки за игри

B

Blacks

Гостин
барам една игра се игра онлине во која контролирас само еден фудбалски играјац се игра како тим се тренира и.т.н.

S

smexy

Гостин
Ја инсталирав завчера, немам гз да ја уклучам да ја почнам, сеуште збирам храброст... Иначе читав на Wikipedia, има многу reviews што ја викаат и една од најстрашните игри што постоеле... :)
Нема везе...ја свртев без ниеднаш да се исплашам...AI-то има интелигенција на ниво на трол на кокаин,скоро е невозможно да умреш.А и загатките се далеку од предизвикувачки.
--- надополнето: Aug 10, 2011 10:12 PM ---
True. Најзаебаната работа што ја прави толку страшна играта е тоа што ти си цело време со FUCKING LAMP! Немаш оружја да пукаш у нешто, и затоа е тешка. Мораш да бегаш цело време and shit.
Реално глеано,у играта ептен ретко имаш close encounter со тоа гнасните, и тоа увек имаш место кај да се скриеш,а и пази дешавка кај занданите у темницата...
ја на играта не се шуњав него си фурав у стил cant break my stride и го глеам одма си вртам тука у една келија и кретенот доаѓа до келијата ја крши вратата и си викам конечно крелево да ме убие...и си отиде :pos:

Член од
21 февруари 2008
Мислења
225
Поени од реакции
8
LIMBO ja свртев едино што ептен ја зборевте.
играта стварно ептен е добра али се согласувам со тоа што КОРУН го гажа горе. него за крајот..
незнам дали е до мене да сум до толку глуп, али стварно не го сваќам
ако се појави некој желен да ме просветли тука сум

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.314
Поени од реакции
30.653
LIMBO ja свртев едино што ептен ја зборевте.
играта стварно ептен е добра али се согласувам со тоа што КОРУН го гажа горе. него за крајот..
незнам дали е до мене да сум до толку глуп, али стварно не го сваќам
ако се појави некој желен да ме просветли тука сум
како беше сеа за спојлер :D. SPOILERS AHEAD!
иначе се мисли дека детево и неговата сестра се умрени и детето уствари патува низ ЛИМБО уствари по наше чистилиште ќе дојде и на крајот се крши стаклото по претпоставка дека загинало у сообраќајка, ја наоѓа сестра му и двајцата сваќаат дека се урмени.
друга теорија е дека детето е само умрено, и затоа на крајот сестра му закопува нешто (неговото тело изгледа) и се исправува но не се врти, можеби го чувствува неговото присуство.
незнам, крајот е оставен на играчите да одлучат, има многу теории.

GreenRoot

^Зелен^
Член од
20 јули 2011
Мислења
2.611
Поени од реакции
2.234
Има некоја добра тркачка игра за следнава конфигурација:
Процесор:DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
Графичка:NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)
РАМ:2GB

M

marko 1996

Гостин
RPG ама реална не со чудовишта , змејови , и триста чуда. Најнормална игра со реални работи , барам едно 2-3 дена не најдов РПГ без чудовишта и змејови.

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
RPG ама реална не со чудовишта , змејови , и триста чуда. Најнормална игра со реални работи , барам едно 2-3 дена не најдов РПГ без чудовишта и змејови.
Fallout 3, Fallout: New Vegas (мада има чудовишта, и бајаги останати нереални работи), Deus Ex (има RGP елементи) сега наскоро и 3ката ќе се појави.

laceso

Zoomj †
Член од
17 мај 2011
Мислења
422
Поени од реакции
318
реално рпџ не постои, исто ко да бараш ртс без војување.
Фелаут е најблиску до реалност, ѕирни ја и Мас Ефект, нема митолошки створења но има екстра терестриал.

M

marko 1996

Гостин
Ја имам играно , од РПГ , таа , Обливион , Titan Quest и не ми тенкнува на други ама не сум играл многу РПГ игри. До сеа најголем впечаток ми има оставено Обливион а онаа Alpha protocol глеав рецензии ептен е лоша.

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Има некоја добра тркачка игра за следнава конфигурација:
Процесор:DualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
Графичка:NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)
РАМ:2GB
NFS Undreground 1&2, NFS Carbon. Постари се али јебига, графичката ти е антика.

Член од
5 ноември 2010
Мислења
4.841
Поени од реакции
3.873
Ја имам играно , од РПГ , таа , Обливион , Titan Quest и не ми тенкнува на други ама не сум играл многу РПГ игри. До сеа најголем впечаток ми има оставено Обливион а онаа Alpha protocol глеав рецензии ептен е лоша.
И M&B:Warband и M&B:With Fire & Sword си ги играл?
Standalone Expansions се :)

M

marko 1996

Гостин
И M&B:Warband и M&B:With Fire & Sword си ги играл?
Standalone Expansions се :)
Warband повеќе ми праи мерак од оваа Fire & Swords на Fire & Swords го имаш тоа пиштолот , господ си неможат да те убијат. Иначе и Mount & Blade ми праи многу мерак 600мб а толку моќна игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom