B
Blacks
Гостин
барам една игра се игра онлине во која контролирас само еден фудбалски играјац се игра како тим се тренира и.т.н.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Age of Mythology, стара е ако ја немаш играно пробај ја.Дајте некои добри стратегии, во стил на Age of Empires, Rise of Nation.
dead space 1, 2Ае дечки некоја добра фпс/3рд Персон акција игра
Intel Dual-Core E5300 2.90Ghz
Nvidia 9800gt 1gb
4gb Ram
Windows XP OS
Ја инсталирав завчера, немам гз да ја уклучам да ја почнам, сеуште збирам храброст... Иначе читав на Wikipedia, има многу reviews што ја викаат и една од најстрашните игри што постоеле...![]()
True. Најзаебаната работа што ја прави толку страшна играта е тоа што ти си цело време со FUCKING LAMP! Немаш оружја да пукаш у нешто, и затоа е тешка. Мораш да бегаш цело време and shit.
како беше сеа за спојлерLIMBO ja свртев едино што ептен ја зборевте.
играта стварно ептен е добра али се согласувам со тоа што КОРУН го гажа горе. него за крајот..
незнам дали е до мене да сум до толку глуп, али стварно не го сваќам
ако се појави некој желен да ме просветли тука сум
RPG ама реална не со чудовишта , змејови , и триста чуда. Најнормална игра со реални работи , барам едно 2-3 дена не најдов РПГ без чудовишта и змејови.
Mount&blade?RPG ама реална не со чудовишта , змејови , и триста чуда. Најнормална игра со реални работи , барам едно 2-3 дена не најдов РПГ без чудовишта и змејови.
Ја имам играно , од РПГ , таа , Обливион , Titan Quest и не ми тенкнува на други ама не сум играл многу РПГ игри. До сеа најголем впечаток ми има оставено Обливион а онаа Alpha protocol глеав рецензии ептен е лоша.Mount&blade?
Има некоја добра тркачка игра за следнава конфигурација:
ПроцесорualCore Intel Pentium E2180, 2000 MHz (10 x 200)
Графичка:NVIDIA GeForce 8500 GT (512 MB)
РАМ:2GB
И M&B:Warband и M&B:With Fire & Sword си ги играл?Ја имам играно , од РПГ , таа , Обливион , Titan Quest и не ми тенкнува на други ама не сум играл многу РПГ игри. До сеа најголем впечаток ми има оставено Обливион а онаа Alpha protocol глеав рецензии ептен е лоша.
Warband повеќе ми праи мерак од оваа Fire & Swords на Fire & Swords го имаш тоа пиштолот , господ си неможат да те убијат. Иначе и Mount & Blade ми праи многу мерак 600мб а толку моќна игра.И M&B:Warband и M&B:With Fire & Sword си ги играл?
Standalone Expansions се![]()