Ако сте ја играле Perfect World, обавезно префрлете се на Forsaken World, моментално најдобрата free-to-play MMORPG.
Igrava stvarno e ZAKON !!! plus stavete si ako imate dobra masina sve na full grafika ke se iznenadite , posle 5 godini igranje i zaraza so WoW se zaraziv so FORSAKEN WORLD , ajde ako sakate da napravime i da se najdeme makedonci odovde i da pi4ime , lvlingot e lesen ne e tezok , a i PvP e strasno mnogu dobro napraveno isto taka i istancite se dobri !
malku so profesiite i so pravenjeto pari ke se poma4ime dodeka nau4ime sve kako sto treba

inaku drugoto e sve TOP , ednostavno alal im vera na kreatorite !
--- надополнето ---
Стратегија ? (интересна за у мултиплеер) ?? Понова по можност ...Нешо налик America или слична ?
Jas bev eden od najdobrite vo EMPIRE TOTAL WAR , spored mene najdobrata strategija na site vreminja , ne e brza strategija , treba vreme da ja nau4i6 , ama koga ke ja svati6 ke ti bide mnogu interesna , mozes da igras preku steam ako ja imas originalnata verzija kako sto ja imam jas i da se najdeme nekade i da te plesnam

igrava e za vreme na koloniziranjeto i padot na kralstvatas niz evropa od toj period e , nesto kako vo filmot PATRIOT so Mel Gibso pozzz !
--- надополнето ---
Стратегија ? (интересна за у мултиплеер) ?? Понова по можност ...Нешо налик America или слична ?
Jas bev eden od najdobrite vo EMPIRE TOTAL WAR , spored mene najdobrata strategija na site vreminja , ne e brza strategija , treba vreme da ja nau4i6 , ama koga ke ja svati6 ke ti bide mnogu interesna , mozes da igras preku steam ako ja imas originalnata verzija kako sto ja imam jas i da se najdeme nekade i da te plesnam

igrava e za vreme na koloniziranjeto i padot na kralstvatas niz evropa od toj period e , nesto kako vo filmot PATRIOT so Mel Gibso pozzz !