Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Момци ќе ми препорачате некоја добра пуцачина ? :D Во стилот на Call of duty,Bad company итн... Само да не е поголема од 5gb
Може и нешто добро со возење освен NFS :)

Момци ќе ми препорачате некоја добра пуцачина ? :D Во стилот на Call of duty,Bad company итн... Само да не е поголема од 5gb
Може и нешто добро со возење освен NFS :)

Medal of Honor ја имаш на замунда за 4гб, Homefront деноиве ќе искочи крак, а за игри со возење иако не играм, би ти ја препорачал Grid бидејќи ја сметаат за поквалитетна игра. Позз...

Battlefield 2.
GRID,DIRT 2,FI 2010.

Medal of Honor ја имаш на замунда за 4гб, Homefront деноиве ќе искочи крак, а за игри со возење иако не играм, би ти ја препорачал Grid бидејќи ја сметаат за поквалитетна игра. Позз...

Благодарам момци :) Ќе може линк на пп од Homefront ? :)

Немојте ни да барате, ни да оставате линкови (до торенти).. да не почнеме пак со казни.

Убаво си замоли за по пп...или не смее воопшто јавно да се бара линк ?

излезе и крак од SKIDROW на zamunda за Assassin's Creed Brotherhood. Навалете.

Излезе Homefront на Замунда.

Не ја спуштајте за џабе, жива катастрофа е играта. ИЧ не ми се свиѓа

Venetica - еве една старо-нова игра. 2009та издадена во Германија (на германски), 2011 во САД (на англиски).

Авантуристичко РПГ, акциона авантура со РПГ елементи, нешто од ова е.

Шарена стилизирана графика и потенцијално поавантуристичка атмосфера отколку во генеричко средновековно РПГ се добра причина барем да се проба (немора да се заврши цела).
Плус очигледно не е високобуџетен AAA наслов туку само среднобуџетен А наслов, па ако сте по невисокобуџетни игри...

Crysis_2_cover.png

Уште 10 дена.Can't wait.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:[/

Ќе треба да се помира со тоа дека најомилената игра нема да мога да ја играм, првите три дела оставаат без зборови, а овој дел тражи стварно јака конфигурација

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom