lamja25
Grande FIORENTINA !!!
- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 2.339
- Поени од реакции
- 66
ajde vise u kurac, ja cekam igrava
Најверојатно утре излегува DiRT 2.
Најверојатно утре излегува DiRT 2.
World Racing IIпрепорачајте некоја игра со возење.. да не бара некоја претерана конфигурација ( да можам да ја играм на медиум :Р ) и да не е поголема од 4-5 ГБ.
Cold War и Death To Spies.предлог за игра во стилот на hitman , splinter cell ???
Eragon...само поголема е од 1.5гб мисламПрепорачајте некоја што се игра со двајца, да биде голема до 1.5 гб, по можност авантура.
Ако имаш добар торент најдено за играва стај линк на мојот профил. И благодарен ке ти сум довека :pos2:Imate laptop i ne e dobar za novi igri? Sakate nesto slicno kako Diablo i ne mozete da go cekate sledniot del?
Ne gubete mnogu vreme i slegnete si ja Torchlight! Naj nova Diablo like RPG igrica sto se faka na skoro sekakov kompjuter
Eragon...само поголема е од 1.5гб мислам
Пред да се заебеш, види дали е за верзија 1.12, бидејќи за таа верзија целосно ја преработуваат, па ќе треба од ново да ја симнеш и реинсталираш новата верзија ако сакаш да ја пачуваш. Ако ти треба рапид линк спомни.ps-Најдов торент за играта позз
Освен различен прозиводител има ли нешто различно помеѓу NBA Live 10 и NBA 2K10???Излезе NBA 2k10.
Има.. NBA 2K10 е едно десет пати подобра. Пореална, со подобра графика, одлични движења.. Пробај ги и двете, истото ќе го мислиш. Иначе, ја нема NBA Live 10 за компјутер.Освен различен прозиводител има ли нешто различно помеѓу NBA Live 10 и NBA 2K10???